counter

Πότε θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος τους;

Πότε θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος τους;
Πότε θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος τους;

Παρθένης - Θάνου

Ένα ρομαντικό διήμερο στην Αράχοβα πέρασαν η Κατερίνα Θάνου και ο Αλέξανδρος Παρθένης, διαψεύδοντας με αυτόν τον τρόπο τις τελευταίες φήμες πως η σχέση τους περνάει κρίση.

Το ζευγάρι, που σε λίγους μήνες θα κλείσει ένα χρόνο έγγαμου βίου, μπορεί να μην έχει προγραμματίσει ακόμα το θρησκευτικό του γάμο, ωστόσο αυτό που παραμένει επιθυμία και προτεραιότητά τους είναι η απόκτηση ενός παιδιού.

"Ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει όταν με το καλό θα έρθει η εγκυμοσύνη" είπε πρόσφατα ο Αλέξανδρος Παρθένης,  όταν ρωτήθηκε από πρόσωπο του περιβάλλοντος του.

 Η Κατερίνα και ο Αλέξανδρος, όπως αναφέρει δημοσίευμα της  εφημερίδας Realnews, απέδρασαν στην Αράχοβα καθώς είναι ο αγαπημένος τους χειμερινές  προορισμός- ιδιαίτερα τις περιόδους που δεν έχει πολύ κόσμο.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Βλάσσης, εδώ και χρόνια ο Αλέξανδρος Παρθένης έχει το δικό του σπίτι στο γραφικό χωριό του Παρνασσού και κατά την διάρκεια του διημέρου το ζευγάρι έκανε ατελείωτους περιπάτους στις πλαγιές του βουνού και επισκέφτηκαν τα τριγύρω χωριά και τους Δελφούς, ενώ  απόλαυσαν νοστιμιές στις παραδοσιακές ταβέρνες. Όταν επέστρεψαν στην Αθήνα ο Αλέξανδρος και η Κατερίνα έδειχναν ανανεωμένοι  και γεμάτοι ενέργεια για να αντεπεξέλθουν στον δύσκολο χειμώνα που ξεκινά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR