counter

Φωτογραφήθηκε στο σπίτι της Coco Chanel

Φωτογραφήθηκε στο σπίτι της Coco Chanel
Φωτογραφήθηκε στο σπίτι της Coco Chanel

Victoria Beckham

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

H Victoria Beckham στέκεται μπροστά στους καθρέφτες που η Madame Chanel κατασκόπευε τους θεατές των fashion shows της. Φορώντας ένα μαύρο σορτσάκι, ένα άσπρο πουκάμισο Fendi και γόβες Sergio Rossi, η σχεδιάστρια και fashion icon βρίσκεται στην τοποθεσία που πάντα ονειρευόταν. 

"Το να φωτογραφίζομαι στο σπίτι της Coco Chanel με τα ρούχα του διάσημου οίκου είναι για μένα ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είμαι ενθουσιασμένη που φωτογραφίζομαι μαζί με τον Karl. Έχω απεριόριστο σεβασμό για εκείνον και πολλές φορές με εμπνέει".

Η φωτογράφηση έγινε για λογαριασμό του γαλλικού περιοδικού Elle και η ίδια δήλωσε στη συνέντευξη πόσο λατρεύει το Παρίσι. 

Victoria Beckham

"Ειναι τιμή μου που βρίσκομαι στο Παρίσι. Το αγαπώ πολύ, όπως αγαπώ και το γαλλικό στιλ. Είναι τόσο κομψό. Μερικές φορές νιώθω και έγω Γαλλίδα!".

Σε μερικές από τις φωτογραφίες δίπλα της στέκεται ο ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Chanel Karl Lagerfeld o οποίος για ακόμη μια φορά εξέφρασε την αδυναμία του στην 38χρονη Beckham: "Η Victoria διαθέτει μια αξεπέραστη αίσθηση του στιλ. Ξέρει τι της αρέσει και ξέρει τι της πηγαίνει".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR