counter

Το διαζύγιο που έγινε πόλεμος! Το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του Τζιμπρίλ Σισέ

Το διαζύγιο που έγινε πόλεμος! Το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του Τζιμπρίλ Σισέ
Το διαζύγιο που έγινε πόλεμος! Το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του Τζιμπρίλ Σισέ

σισε τζουντ

 Την είδηση του διαζυγίου τους επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Σισέ, ενώ τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού πλήθαιναν συνεχώς. Δεν έλειψαν και τα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι τους τελευταίους μήνες ζούσαν χωριστά.

Ένας λόγος που φαίνεται να έδωσε τελος στον γάμο του γάλλου επιθετικού της λονδρέζικης Queen's Park Rangers και της ουαλής-πρώην κομμώτριας- Τζουντ ήταν η απόσταση που μπήκε ανάμεσά τους.

Η ίδια η Τζουντ έγραψε στο twitter: "Να θυμάσαι ότι χωρίς επικοινωνία δεν υπάρχει σχέση. Χωρίς σεβασμό δεν υπάρχει αγάπη και χωρίς εμπιστοσύνη δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις. Χωρίς πόνο δεν θα υπάρξουν αλλαγές. Να θυμάσαι, ο πόνος είναι σαν όλα τα άλλα στη ζωή: σου δίνει ένα μάθημα και μετά σε απελευθερώνει". Η απάντηση ήρθε από τον Σισέ: "Κάποιοι άνθρωποι θα πρέπει να μάθουν να κλείνουν το στόμα τους και να κοιτάνε τον εαυτό τους πριν μιλήσουν για τους άλλους".

Τα πρώτα βαριά σύννεφα για τον γάμο τους εμφανίστηκαν-και όλοι συζητούσαν για αυτό-τον περασμένο Αύγουστο, όταν ο Τζιμπρίλ γιόρτασε μόνος του τα γενέθλιά του χωρίς τη Τζουντ.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους, μια αιθέρια ύπαρξη που επισκεπτόταν τον Τζιμπρίλ ακόμα και όταν εκείνος αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, χωρίς τίποτα να έχει επιβεβαιωθεί.

Οι δυο τους απέκτησαν τρεις γιους: τον 6χρονο Κ¨ασιους, τον 4χρονο Πρινς-Κόμπε και τον 2χρονο Μάρλεϊ-Τζάκσον. Ωστόσο,η Τζουντ έχει ένα 18χρονο γιο από προηγούμενη σχέση και ο Τζιμπρίλ μια 11 χρονη κόρη από προηγούμενο δεσμό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR