counter

Η διατροφή της Νικολέττας Καρρά λίγο πριν το γάμο της... Γιατί το "έριξε" στα γλυκά;

Η διατροφή της Νικολέττας Καρρά λίγο πριν το γάμο της... Γιατί το "έριξε" στα γλυκά;
Η διατροφή της Νικολέττας Καρρά λίγο πριν το γάμο της... Γιατί το "έριξε" στα γλυκά;

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Τις τελευταίες προετοιμασίες του γάμου της ρυθμίζει αυτές σήμερα η Νικολέττα Καρρά, μιας και το Σάββατο αναχωρεί για Κύπρο, εκεί που θα τελεστεί το μυστήριο του, στις 6 Οκτωβρίου.  

Λίγο πριν εγκαταλείψει την εργένικη ζωή, επέλεξε να συναντήσει καλούς της φίλους στην Αθήνα και να περάσει ανέμελες στιγμές.  Έτσι, η όμορφη ηθοποιός συνάντησε το βράδυ της Πέμπτης 27 Σεπτεμβρίου τον συνάδελφο της αλλά και στενό φίλο του μέλλοντα συζύγου της Φώτου Πιττάτζη, Γιάννη Σπαλιάρα. Οι δυο τους έδωσαν ραντεβού για φαγητό σε γνωστό ιταλικό εστιατόριο στην περιοχή του Αλίμου, που ανήκει στον πρώην παίκτη του Master Chef, Γιάννη Αποστολάκη.

Εκεί απόλαυσαν αυθεντικές ιταλικές γεύσεις, ενώ η ηθοποιός παρ’ όλο που βρίσκεται μόλις μία εβδομάδα πριν το γάμο της δεν δίστασε να δοκιμάσει τα πάντα! Ιδιαίτερη αδυναμία φάνηκε να δείχνει στα ζυμαρικά με μοσχάρι που συνόδεψε με λευκό κρασί, ενώ ολοκλήρωσε το γεύμα της επιλέγοντας όχι ένα, αλλά δύο γλυκά. 

Ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης πλησίασε το τραπέζι των δύο ηθοποιών και απέσπασε τα καλύτερα σχόλια 

Η Νικολέττα το απόγευμα της Παρασκευής παρέλαβε το νυφικό της από το ατελιέ του Βλάσση Χολέβα στο Κολωνάκι και "πέταξε" για Κύπρο προκειμένου να ρυθμίσει όλες τις τελευταίες  λεπτομέρειες του γάμου της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR