counter

Η ζωή μετά το διαζύγιο και ο φόβος που έχει ως μητέρα

Η ζωή μετά το διαζύγιο και ο φόβος που έχει ως μητέρα
Η ζωή μετά το διαζύγιο και ο φόβος που έχει ως μητέρα

Εύη Φραγκάκη

Καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του FTHIS TV ήταν η Εύη Φραγκάκη την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου. Η παρουσιάστρια των ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε για τη ζωή της μετά το διαζύγιο, τον ρόλο της ως μητέρα, ενώ έκατσε και στην καρέκλα της… ανάκρισης, απατώντας σε ερωτήσεις του κόσμου.

“Με τον Δημήτρη είμαστε φίλοι”
Για τη σχέση της με τον πρώην άντρα της Δημήτρη Κοπαρίδη, μίλησε η Φραγκάκη και αποκάλυψε ότι παρά το διαζύγιο είναι ακόμα καλοί φίλοι. “Τον χωρισμό τον χρησιμοποιούμε μόνο για καλό και δίνουμε την εντύπωση στο παιδί ότι η μαμάς και ο μπαμπάς θα είναι για πάντα μαζί” είπε η δημοσιογράφος και συμπλήρωσε: “Πήραμε μια απόφαση ζωής και περάσαμε δύσκολα και οι δύο. Όμως τώρα και περνάμε και συνεργαζόμαστε καλύτερα”.

“Θέλω ο γιος μου να είναι ανεξάρτητος”
Η δημοσιογράφος μίλησε και για τον μεγαλύτερο φόβο που έχει για την ανατροφή του γιου της Σταύρου. “Θέλω να είναι ανεξάρτητος στη ζωή του, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάντα και να είναι δυνατός” , τονίζοντας όμως ότι δεν είναι ιδιαίτερα αυστηρή ως μητέρα.

Ο κόσμος ανακρίνει την Εύη Φραγκάκη
Στη καρέκλα της… ανάκρισης κάθισε η παρουσιάστρια ειδήσεων και απάντησε στις ερωτήσεις του κόσμου. Η Φραγκάκη αποκάλυψε γιατί έχει τόσο κοντό το μαλλί της, αν σκέφτηκε ποτέ να παρουσιάσει πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, ενώ μίλησε για τα απρόοπτα που της έχουν συμβεί on air κατά τη διάρκεια του δελτίου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR