counter

"Η πρώην σύζυγός μου έχει βαφτίσει την κόρη μου από το δεύτερο γάμο μου..."

"Η πρώην σύζυγός μου έχει βαφτίσει την κόρη μου από το δεύτερο γάμο μου..."
"Η πρώην σύζυγός μου έχει βαφτίσει την κόρη μου από το δεύτερο γάμο μου..."

Λευτέρης Λαζάρου

O Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στην εκπομπή "Μεσημεριανή Μελέτη" και τη Φλορίντα Πετροτσέλι για τη μαγειρική τέχνη και τα δύσκολα χρόνια στην αρχή της καριέρας του. "Από τα 12 μπήκα σ' αυτό το μικρόβιο της μαγειρικής...", λέει και περιγράφει ότι στο ξεκίνημά του έπρεπε να δουλεύει σε ταβέρνες και ψησταριές. Αναφέρθηκε, επίσης, στην εποχή που ήταν μάγειρας στα καράβια και θυμήθηκε ένα συγκεκριμένο περιστατικό: "Μεγάλη εμπειρία ήταν το ταξίδι μου με αλιευτικό στο οποίο πήγα γιατί ήθελα να μαγειρεύω ψάρι για τους ψαράδες…"

Ο chef ξεκαθάρισε ότι δεν έχει βγάλει καθόλου λεφτά από τη μαγειρική και ότι στο σπίτι του μαγειρεύει αυτός, καθώς η γυναίκα του είναι γιατρός και λείπει αρκετές ώρες. Εξάλλου, η μαγειρική ήταν ένας τρόπος για να επικοινωνήσει με τα παιδιά του: "Το φαγητό ήταν η μόνη ώρα που μπορούσα να έχω μαζί τους, καθώς τα βράδια έλειπα πάντα". Ο Λευτέρης Λαζάρου έχει δυό κόρες, την Ηλέκτρα και τη Δανάη, και ένα γιο που ζει στην Αγγλία. Μιλώντας για την οικογένειά του, μάλιστα, αποκάλυψε ότι με την πρώτη σύζυγό του ήταν μαζί από μικρά παιδιά και ότι είναι η νονά της μιας του κόρης από το δεύτερο γάμο του: " Με την Ελένη είχαμε έναν πολύ καλό γάμο, αλλά ένα ακόμα καλύτερο διαζύγιο". 

Όσο για το μουστάκι, ο λόγος που δεν το κόβει είναι γιατί... "φοβάμαι ότι δεν θα με θέλουν οι κόρες μου, καθώς και εγώ δεν ήθελα τον πατέρα μου, όταν εκείνος το έκαψε". Tέλος, ανέφερε ότι πιστεύει ότι το "Master Chef 2" θα βγει στον αέρα, καθώς είναι ήδη... έτοιμο!

Δείτε το video.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR