counter

Το fashion icon έκανε λάθος! Κι όμως, μπορεί να είναι κακόγουστη...

Το fashion icon έκανε λάθος! Κι όμως, μπορεί να είναι κακόγουστη...
Το fashion icon έκανε λάθος! Κι όμως, μπορεί να είναι κακόγουστη...

Sarah Jessica Parker

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη


Έγινε διάσημη για τον τηλεοπτικό χαρακτήρα της fashion addict Carrie Bradshaw.

Και οι δικές της εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, αλλά και στην καθημερινή της ζωή είναι πάντα στιλιστικά άψογες. Όμως, πού και πού ακόμα και τα είδωλα της μόδας μπορούν να κάνουν λάθη.

Η ηθοποιός, όπως συνηθίζει καθημερινά, έκανε μια βόλτα στη φθινοπωρινή Νέα Υόρκη με τα τρία πανέμορφα παιδιά της και τη νταντά τους. Οι paparazzi που την ακολουθούσαν την απαθανάτισαν με μια στιλιστική εμφάνιση που συγκαταλέγεται στις χειρότερες που έχει κάνει ποτέ.

H casual διάθεσή της καταστράφηκε απο αυτό το ιριδίζον τζάκετ, που η θέση του είναι στο χρονοντούλαπο και συγκεκριμένα στη δεκαετία του ‘80.
Sarah Jessica ParkerSarah Jessica Parker

























Εκτός, όμως, από το ιριδίζον τζάκετ που έμοιαζε να ανήκει σε άλλη εποχή, ο συνδυασμός του ήταν ακόμα πιο περίεργος. Το παλ ροζ τζιν και η μπλε ελεκτρίκ τσάντα ολοκλήρωσαν με ακόμη περισσότερη... αποτυχία το look.
Sarah Jessica Parker

Η star που τον τελευταίο χρόνο έχει αφήσει την καριέρα της για να ασχοληθεί με τα δίδυμα παιδιά της ετοιμάζει την τηλεοπτική επιστροφή της ως guest στη γνωστή σειρά, "Glee".

Eκεί θα υποδυθεί την διευθύντρια της Vogue και για να σας εξάψουμε τη φαντασία θα σας πούμε ότι την ενδυματολογική εμφάνισή της στη σειρά θα επιμεληθεί η πραγματική διευθύντρια του περιοδικού, Anna Wintour.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR