counter

Τα πέντε επαγγέλματα που έκανε πριν τον απορροφήσει η tv

Τα πέντε επαγγέλματα που έκανε πριν τον απορροφήσει η tv
Τα πέντε επαγγέλματα που έκανε πριν τον απορροφήσει η tv

Βαγγέλης ΠερρήςΟ Βαγγέλης Περρής μπορεί να διαγράφει μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της show biz, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει κάνει και άλλα επαγγέλματα στη ζωή του.

Η εκπομπή του ΑΝΤ1, FTHIS, παρουσίασε τα πέντε επαγγέλματα που έκανε ο παρουσιαστής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Βαγγέλης Περρής στα 11 του ήθελε να γίνει δημοσιογράφος και μάλιστα έβγαλε τη σατιρική εφημερίδα “Γκαμίλα”. Μετά την αποτυχία του ως… “εκδότης”, αφού δεν πούλησε ούτε ένα φύλλο, αναγκάστηκε να στρέψει το βλέμμα του στις… πλαστελίνες!

Κάποια χρόνια αργότερα, το 1980, ο Βαγγέλης Περρής βρίσκεται στην Ιταλία, όπου και παρουσιάζει ραδιοφωνική εκπομπή σε ελληνόφωνο σταθμό. Η εκπομπή λεγόταν “Μακαρονάδα”.

Οκτώ χρόνια αργότερα, ανοίγει τρία εμπορικά καταστήματα στην πατρίδα του, τη Σύρο. Ένα bar, το “Corto”, ένα μαγαζί με ρούχα και ένα με είδη σπιτιού. Για ένα μικρό διάστημα διατηρεί, μάλιστα, και παγωτατζήδικο.

Κάποια στιγμή, αποφασίζει να πουλήσει όλα τα καταστήματα και να ασχοληθεί με τη γραφιστική. Ανοίγει γραφείο και συνεργάζεται με το ναυπηγείο της Σύρου.

Όταν εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα, εργάστηκε ως εικονογράφος στα περιοδικά Playboy και Ταχυδρόμος, ενώ ασχολήθηκε και με τη φωτογραφία.

Όλα αυτά, πριν τον απορροφήσει εντελώς η τηλεόραση.

Δείτε το video...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR