counter

"Τον σκεφτόμαστε συχνά τον Λάκη Γαβαλά και μας λείπει" δηλώνουν οι διάσημοι σχεδιαστές Dsquared μιλώντας για τον πρώην συνεργάτη τους

"Τον σκεφτόμαστε συχνά τον Λάκη Γαβαλά και μας λείπει" δηλώνουν οι διάσημοι σχεδιαστές Dsquared μιλώντας για τον πρώην συνεργάτη τους
"Τον σκεφτόμαστε συχνά τον Λάκη Γαβαλά και μας λείπει" δηλώνουν οι διάσημοι σχεδιαστές Dsquared μιλώντας για τον πρώην συνεργάτη τους

Dsquared

Τόσες φορές που τους έχουμε δει στα ελληνικά περιοδικά και στα δελτία ειδήσεων, στο τέλος παραλίγο να πιστέψουμε ότι είναι Έλληνες. Οι Dean και Dan Caten, εδώ και 15 χρόνια θεωρούνται από τους αγαπημένους σχεδιαστές της Ελλάδας, τόσο με τις δημιουργίες τους όσο και με τα ξέφρενα πάρτι τους στη Μύκονο. Και στη συνέντευξη που έδωσαν στο “ΘΕΜΑ People” και τη δημοσιογράφο Μαρία Λεμονιά, δεν έκρυψαν την αγάπη τους για τη χώρα μας. 

Dsquared

“Πρωτοήρθαμε στη Μύκονο πριν από 15 χρόνια, έπειτα από πρόσκληση του Λάκη Γαβαλά. Έκτοτε ερχόμαστε κάθε καλοκαίρι, αφού ο συνδυασμός ποιότητας και τρέλας μας ενθουσιάζει. Μπορείς να φας καλά, να διασκεδάσεις με τη ψυχή σου και να ζήσεις με fun” δήλωσε ο Dean, για να συμπληρώσει ο Dan: “Η Μύκονος σηματοδοτεί για εμάς τις καλοκαιρινές μας διακοπές για αυτό και είμαστε σίγουρα πιο χαλαροί. Ερχόμαστε με διάθεση να περάσουμε καλά και να διασκεδάσουμε, διώχνοντας κάθε απομεινάρι στρες”. Ωστόσο φέτος τα πράγματα δεν ήταν τα ίδια, καθώς μαζί τους δεν ήταν ο Λάκης Γαβαλάς, ο άνθρωπος που τους έφερε στην Ελλάδα. Αλλά τόσο ο Dean, όσο και ο Dan, δεν τον ξεχνάνε.

“Η επαφή με τον Λάκη έχει χαθεί λόγω της εξαιρετικά δύσκολης συγκυρίας. Επικοινωνούμε πια μαζί του μόνο μέσω τρίτων. Ο άνθρωπος αυτός αποτελούσε για εμάς τον ιδανικό promoter. Πληθωρικός, με έντονη προσωπικότητα και με πάρτι που άφησαν εποχή” τονίζει ο Dan και συμπληρώνει: “Η αλήθεια είναι ότι τον σκεφτόμαστε συχνά και μας λείπει, ειδικά τις περιόδους που βρισκόμαστε στην Ελλάδα. Όλη αυτή η κατάσταση όμως, η περιπέτεια που ζει, κάποια στιγμή θα τελειώσει”.

Dsquared

Πάντως εκτός από τα πάρτι του Γαβαλά και άλλα πράγματα θυμούνται από την Ελλάδα. Όπως τις “βρώμικες” λέξεις που έχουν μάθει, αλλά και την ελληνική κουζίνα. “Τρελαινόμαστε για σουβλάκι” λέει ο Dan και προσθέτει ο Dean: “Όπως και για τυρόπιτα, ούζο, λουκουμάδες και Αντώνη Ρέμο”. 

Dsquared

Ωστόσο εκτός από την Ελλάδα, η δουλειά των Dsquared είναι αγαπητή σε όλο τον κόσμο, τους έχει μετατρέψει σε star και τους οδηγήσει σε συνεργασίες με μεγάλους stars, όπως τη Lady Gaga και τη Madonna. “H Madonna είναι μια σταρ που πάντα εκτιμούσαμε. Θα τη συναντούσαμε για πρώτη φορά από κοντά στο πλαίσιο μιας συναυλίας και νιώθαμε νευρικότητα, καθώς ήμασταν πολύ νέοι. Θυμάμαι που μπήκαμε στα καμαρίνια με έκδηλη αμηχανία στα μάτια και εκείνη μας έδωσε το χέρι λέγοντάς μας ‘γεια, είμαι η Madonna’”.

Πιο στενή όμως είναι η σχέση τους με τη Lady Gaga και δεν το κρύβουν. Όπως παραδέχονται “ξεκίνησε η γνωριμία μας από κάποιο σόου στο οποίο συμμετείχαμε και οι τρεις κι έκτοτε βλεπόμαστε συχνά. Δεν επιλέγει απλώς τα ρούχα μας, είναι φίλη μας”!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR