counter

Σε ελληνικό γλέντι με τον Tom Hanks και την Rita Wilson στο Los Angeles! (Δείτε το video)

Σε ελληνικό γλέντι με τον Tom Hanks και την Rita Wilson στο Los Angeles! (Δείτε το video)
Σε ελληνικό γλέντι με τον Tom Hanks και την Rita Wilson στο Los Angeles! (Δείτε το video)

 ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ

Από τη Δήμητρα Δάρδα

Ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά φεστιβάλ του κόσμου, το L.A. Greekfestival, είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του στους ομογενείς της Αμερικής, αλλά και σε λαμπερούς καλεσμένους του Hollywood!

Ένα τριήμερο γλεντιού με θέμα "Zorbas night" θα ξεκινήσει την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο Los Angeles με πολύ ελληνική μουσική, παραδοσιακά φαγητά αλλά και πολύ τραγούδι, από τον Θάνο Πετρέλη που είναι ο φετινός special guest star της γιορτής.

Δείτε το βίντεο promo του Φεστιβάλ.

Παρουσιαστές της φιλανθρωπικής εκδήλωσης, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα είναι ο Tom Hanks και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, Rita Wilson, ενω οι διοργανωτές ευελπιστούν φέτος κι άλλοι διάσημοι stars του Hollywood να ανταποκριθούν στο κάλεσμα.

Ο Toms Hanks και η Rita Wilson.

TOM HANKS RITA WILSON

Tο διάσημο ζευγάρι για αυτό το καλοκαίρι πέρασε μόλις τρεις μέρες στην Αντίπαρο, όπου έχουν αγοράσει ένα υπέροχο παραδοσιακό σπίτι, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οι δύο stars, παρά την αναγνωσιμότητα τους, κυκλοφορούν πολύ άνετα στο νησί και έχουν ήδη αναπτύξει φιλικές σχέσεις με κατοίκους της Αντίπαρου.

Ο Θάνος Πετρέλης θα έχει την τύχη να γνωριστεί με το Χολιγουντιανό ζευγάρι αφού εκείνοι θα προλογήσουν την εκδήλωση και θα τον υποδεχτούν στο stage της συναυλίας!

Ο γνωστός τραγουδιστής, όπως εξάλλου είχε αποκαλύψει πρώτα στο FTHIS.GR, βρίσκεται ήδη στο Los Angeles και ανέβασε μια φωτογραφία από το παράθυρο του ξενοδοχείου Hilton, όπου διαμένει, λίγη ώρα πριν ανατείλει ο ήλιος!

ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR