counter

Melanie Griffith-Antonio Banderas: 18 χρόνια μαζί και ατελείωτα σενάρια χωρισμού. Τι απαντάει ο διάσημος ηθοποιός στις φήμες περί διαζυγίου;

Melanie Griffith-Antonio Banderas: 18 χρόνια μαζί και ατελείωτα σενάρια χωρισμού. Τι απαντάει ο διάσημος ηθοποιός στις φήμες περί διαζυγίου;
Melanie Griffith-Antonio Banderas: 18 χρόνια μαζί και ατελείωτα σενάρια χωρισμού. Τι απαντάει ο διάσημος ηθοποιός στις φήμες περί διαζυγίου;


Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Όταν γνωρίστηκαν το 1995 στα γυρίσματα της ταινίας "Too Much" ήταν και οι δύο παντρεμένοι. Ο έρωτας τους, όμως, ήταν κεραυνοβόλος. Ένα χρόνο αργότερα, στις 14 Μαίου 1996, Antonio Banderas και Melanie Griffith παντρεύονται σε μια σεμνή τελετή στο Λονδίνο. Λίγους μήνες μετά, στις 24 Σεπτεμβρίου 1996 γεννιέται η κόρη τους, Stella del Carmen Banderas. Εκείνη εντυπωσιάστηκε από το μεσογειακό ταμπεραμέντο του ηθοποιού και εκείνος από τον αυθεντικό της χαρακτήρα.

Το 2000 η Melanie κάνει τατουάζ στο δεξί της μπράτσο, μια καρδιά που μέσα γράφει το όνομα, Antonio.

Το ζευγάρι, που με την πρώτη ματιά δείχνει αταίριαστο, σε κάθε πρεμιέρα εμφανίζεται πάντα αγκαλιά.

Αυτό το καλοκαίρι που διανύουμε, οι φήμες για επικείμενο διαζύγιο έκαναν το γύρο του κόσμου σε όλα τα ΜΜΕ. Ο Antonio Banderas τελικά έλυσε το μυστήριο και μιλώντας στο περιοδικό "OK!" έδωσε τέλος στον φημολογούμενο χωρισμό με την επί 16 χρόνια γυναίκα του.

Ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα του και εξήγησε:

"Πρέπει να αποδεχτούμε ότι η πρώτη φλόγα ενός έρωτα για πολλούς ανθρώπους είναι πολύ σύντομη, για κάποιους μπορεί να κρατήσει μόλις μια εβδομάδα. (Γελάει). Αυτή η πρώτη ερωτική έξαψη τελειώνει κάποια στιγμή. Υπάρχουν απλές καθημερινές στιγμές που νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Όταν βρισκόμαστε σε ένα πάρτι και κοιτάω τη Melanie από μακριά, ξέρω ακριβώς τι της συμβαίνει σαν ακτινογραφία. Μπορείς να ερωτευτείς ξανά τη γυναίκα σου. Ο έρωτας είναι μια  φωτιά που στην αρχή καίει πολύ, αλλά μετά για να τη διατηρήσεις, πρέπει να ρίχνεις πού και πού και λίγα άχυρα. Στα χρόνια που είμαστε μαζί με τη Μelanie, δεν υπήρξε ποτέ στιγμή που ο γάμος μας κινδύνευσε".

Στην ερώτηση του περιοδικού "OK!" γιατί διάλεξε τη γυναίκα του για πρωταγωνίστρια της πρόσφατης ταινίας, που σκηνοθέτησε είπε: "Είναι σαν να χαρίζεις μια Ferrari. H Μelanie είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και την είχα σκηνοθετήσει και στην ταινία Crazy in Alabama. Πρέπει όλοι να την ξαναδούν και να καταλάβουν πόσο καλή ηθοποιός είναι."

Αυτό το ζευγάρι αποτελεί εξαίρεση στα διαζύγια εξπρές του Χόλιγουντ και ελπίζουμε να παραμείνουν μαζί για πολλά χρόνια ακόμα.

Περισσότερα στο "ΟΚ!" που κυκλοφορεί.

ΟΚ cover 356

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR