counter

Ο γάμος της Εύας Λάσκαρη στη Μύκονο! (Δείτε φωτογραφίες απο το γάμο, την προετοιμασία της νύφης και το bachelor party)

Η Εύα Λάσκαρη έφτασε στην εκκλησία γύρω στις 19:00, με σχεδόν μισή ώρα καθυστέρηση συνοδευόμενη απο τον πατέρα της, φορώντας ένα αρχαιοελληνικό νυφικό, με μια χρυσή ζώνη στη μέση και χρυσά flat πέδιλα .

Στο προαύλιο, κάτω απο μια αψίδα με ηλιοτρόπια, την περίμενε ο γαμπρός, Ντίνος Τσιώρης κρατώντας μια ανθοδέσμη απο λευκά τριαντάφυλλα και γυψοφίλη. Φορούσε ένα μαύρο παντελόνι και ένα μαύρο γιλέκο με νότες στην πλάτη.

Όταν το μυστήριο ολοκληρώθηκε, το ζευγάρι δέχθηκε τις ευχές των φίλων και συγγενών που παρευρέθηκαν στη χαρά τους.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το FTHIS.GR, τόσο απο τον γάμο όσο και απο την προετοιμασία της νύφης φαίνεται πόσο χαρούμενη, χαλαρή και ευδιάθετη είναι. Ο make up artist και hair stylist, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, επιμελείτε την νυφική της εμφάνιση κι εκείνη με ένα ποτήρι σαμπάνιας στο χέρι δείχνει να το απολαμβάνει. 

Το FTHIS.GR σας παρουσιάζει και τις φωτογραφίες, απο το bacelor party που έγινε την Παρασκευή το βράδυ, στον Ορνό. Αντίθετα με ότι θα περίμενε κανείς, το bachelor έγινε σε εστιατόριο και όχι σε κάποιο club, με λίγους καλούς φίλους. Το κάλεσμα ήταν για τις 22:30 και το μενού περιελάμβανε σούσι και τοπικές λιχουδιές. Το bachelor ... φαγητό, ολοκληρώθηκε στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα, ώστε να είναι όλοι φρέσκοι για το γαμήλιο party.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR