counter

"Η καριέρα στην Αμερική έχει καταντήσει ανέκδοτο! Κανένας Έλληνας δεν έχει κάνει κάτι σημαντικό"

"Η καριέρα στην Αμερική έχει καταντήσει ανέκδοτο! Κανένας Έλληνας δεν έχει κάνει κάτι σημαντικό"
"Η καριέρα στην Αμερική έχει καταντήσει ανέκδοτο! Κανένας Έλληνας δεν έχει κάνει κάτι σημαντικό"

Γιάννης Σπαλιάρας

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο - Αντωνάτο

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε στην κάμερα του Star για το ταξίδι του στην Αμερική και την εμπειρία του από το πάρτι του Χιου Χέφνερ.

"Πέρασα πάρα πολύ ωραία, ήταν πολύ εντυπωσιακό πάρτι. Ήταν τεράστιο  το σπίτι του Χιου Χέφνερ, είχε δέκα χιλιάδες κόσμου μόνο στην αυλή. Περίπου το 60% ήταν κουνελάκια!" δήλωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ενώ διευκρίνισε: "Πήγα για το πάρτι, για τρεις ημέρες, αλλά έμεινα σχεδόν έναν μήνα. Προσπάθησα να δικτυωθώ και επαγγελματικά… Ένα τέτοιο ταξίδι, βέβαια, δεν αξίζει μόνο για τρεις μέρες. Έκανα μία εβδομάδα να συνέλθω όταν πήγα και άλλη μία όταν γύρισα, είναι πάρα πολύ δύσκολο ένα υπερατλαντικό ταξίδι".

Σχετικά με το αν σκέφτεται να μετακομίσει μόνιμα στο εξωτερικό, λόγω της κρίσης στην Ελλάδα, ο ίδιος ανέφερε: "Είναι πολύ δύσκολο να ξεκινήσεις πάλι από το μηδέν. Επειδή, όμως, δεν ξέρω πως θα πάει η κατάσταση στην Ελλάδα και τηλεοπτικά, ίσως ξαναπάω το χειμώνα". Όσο για τους συναδέλφους του που έχουν μετακομίσει μόνιμα στο Los Angeles και κάνουν προσπάθειες για καριέρα εκεί, ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε: "Αυτό έχει καταντήσει ανέκδοτο. Επειδή έτυχε να μιλήσω και με κάποιους ανθρώπους που ζουν χρόνια στο Los Angeles, μου είπαν ότι πάνε οι Έλληνες ηθοποιοί με τουπέ, επειδή έχουν καριέρα στην Ελλάδα και τρώνε τα μούτρα τους. Αν και δηλώνουν πως κάνουν καριέρα, δεν έχουμε κάποιον Έλληνα που να έχει κάνει κάτι σημαντικό".

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR