counter

Γιατί πουλάει το αγαπημένο του αυτοκίνητο;

Γιατί πουλάει το αγαπημένο του αυτοκίνητο;
Γιατί πουλάει το αγαπημένο του αυτοκίνητο;

George Clooney

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Ένας περιζήτητος εργένης φημίζεται για τρία πράγματα. Τις εντυπωσιακές γυναίκες που έχει στο πλάι του, την κοινωνική αναγνώριση και τα γρήγορα αυτοκίνητα.
Τώρα που ο George Clooney ετοιμάζεται να πουλήσει το πιο γρήγορο αμάξι της συλλογής του, να υποθέσουμε ότι ετοιμάζεται να νοικοκυρευτεί;

Αν και ο έρωτας του με τη  Stacy Keibler "φουντώνει" τις φήμες για γάμο, ο λόγος που θα αποχωριστεί το πανάκριβο, σπορ αυτοκίνητό του είναι για άλλο, "καλό" σκοπό επίσης.

O 51χρονος Clooney βγάζει το πανάκριβο Tesla Roadster σε δημοπρασία για να διατεθούν όλα τα έσοδα στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό, "Satellite Sentinel Project". που ίδρυσε ο ίδιος, με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας για παρακολούθηση των συνόρων του Σουδάν με δορυφόρο.

Το διθέσιο, ηλεκτρικό αυτοκίνητο του George Clooney που θα βγει σε δημοπρασία είναι σίγουρο πως θα προσελκύσει πολλούς αγοραστές. Δεν είναι μόνο ότι σε όλο τον κόσμο κυκλοφορούν ελάχιστα, αφού είναι συλλεκτικό μοντέλο, αλλά κυρίως, στο τιμόνι του καθόταν ο γοητευτικός ηθοποιός.
George Clooney

Το αυτοκίνητο που κινείται με ηλεκτρική ενέργεια αναμένεται να πωληθεί από $100,000 ως $125,000, στηn τιμή δηλαδή που στοιχίζει και ένα καινούριο.

Αν και ο ηθοποιός δήλωσε ότι "το  να οδηγείς αυτό το διθέσιο είναι εξαιρετική εμπειρία"  το κοντέρ του έχει γράψει μόνο  2.700 χιλιόμετρα. Σχεδόν καινούριο!
Ο πρωτοκλασάτος ηθοποιός το αγοράσε το 2008 για να μπορέσει να πείσει περισσότερο κόσμο να αγοράσει ηλεκτρικά αυτοκίνητα, που πολλοί λανθασμένα θεωρούν αργά.

Ο πρόεδρος της εταιρείας που θα κάνει τη δημοπρασία, είπε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε το Signature 100 Tesla, αμάξι του George Clooney γιατί είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να κυνηγήσετε ένα μοντέρνο αμάξι με όλα τα σωστά στοιχεία: "Είχε ένα μόνο ιδιοκτήτη, είναι ιστορικής αξίαε, κυκλοφόρησε σε περιορισμένη έκδοση και είναι για φιλανθρωπικό σκοπό".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR