counter

Ο σέξι κύριος Beckham αποκαλύπτεται

Ο σέξι κύριος Beckham αποκαλύπτεται
Ο σέξι κύριος Beckham αποκαλύπτεται

David Beckham

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Είναι ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που γνώρισε το αγγλικό ποδόσφαιρο, αλλά η καταξίωσή του, ως ένας από τους ωραιότερους άντρες του κόσμου, κλέβει πολλές φορές τις εντυπώσεις από το μαγικό δεξί του πόδι!

David Beckham




Στη συνέντευξη που έδωσε στο αμερικανικό περιοδικό Esquire, για  το τεύχος Σεπτεμβρίου, ο David Beckham δείχνει να αγωνιά για το πως θα τον θυμάται ο κόσμος όταν «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Όταν ο δημοσιογράφος του περιοδικού τον ρώτησε πώς θα ήθελε εκείνος να τον θυμούνται, χωρίς δεύτερη σκέψη απάντησε: "Ως έναν ποδοσφαιριστή που έχει δουλέψει σκληρά. Πρώτα θέλω να με θυμούνται ως έναν επιτυχημένο αθλητή του ποδοσφαίρου, γιατί αυτό έκανα για πολλά χρόνια και μετά απ’ αυτό ποιος ξέρει";

Μπορεί ο 37χρονος Beckham, που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται για την ομάδα του Los Angeles, Galaxy να έχει γεμίσει το σπίτι του με κούπες και να έχει παίξει στα μεγαλύτερα clubs του κόσμου, δεν δείχνει όμως έτοιμος να εγκαταλείψει ακόμα τη "στρογγυλή θεά".




Ο 37χρονος David Beckham ποζάρει για το αντρικό περιοδικό Esquire και δηλώνει: "Θέλω να με θυμούνται ως καλό ποδοσφαιριστή".
David Beckham

Το πιο ενδιαφέρον σημείος της συνέντευξης είναι η απαντήσή του για τις ημίγυμνες φωτογραφήσεις, που η  καριέρα του ως μοντέλο του έχουν  "επιβάλει".
"Σίγουρα έχει γίνει πιο εύκολο όσο περνάνε τα χρόνια, αλλά τις προάλλες που ήμουν στη Νεά Υόρκη και είδα ένα μεγάλο πόστερ μου, που φοράω μόνο εσώρουχο, ένιωσα αρκετά αποθαρρυντικά". Ειδικά όταν τη στιγμή που το φωτογράφιζα ένας τύπος ήρθε, με πλησίασε και μου είπε: 'Είδες, πώς φαίνονται τα "προσόντα" σου εκεί πάνω'; Αυτό ήταν αρκετά αστείο".

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR