counter

Μόνο στο FTHIS.GR: Η Ζέτα Δούκα θα υποδυθεί τη Μελίνα Μερκούρη;

Μόνο στο FTHIS.GR: Η Ζέτα Δούκα θα υποδυθεί τη Μελίνα Μερκούρη;
Μόνο στο FTHIS.GR: Η Ζέτα Δούκα θα υποδυθεί τη Μελίνα Μερκούρη;

Ζέτα Δούκα

Από τον Γιώργο Πράτανο

Ένα δημοσίευμα του εβδομαδιαίου περιοδικού “TV Ζάππινγκ” άναψε “φωτιές” στο διαδίκτυο, αφού θέλει την ταλαντούχα Ζέτα Δούκα να ενσαρκώνει στο πανί τη Μελίνα Μερκούρη, σε μια ταινία – βιογραφία της μεγάλης ελληνίδας ηθοποιού και πολιτικού.

Αναφέρει μάλιστα, πως, παρά το φόρτο εργασίας της γοητευτικής πρωταγωνίστριας (αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Εφτά τραγούδια θα σου πω" και κάνει πρόβες για την  παράσταση "Οδύσσεια" που θα ανέβει στο Εθνικό θέατρο), εκείνη είπε το “ναι” και είναι πολύ ενθουσιασμένη με αυτή την προοπτική.

Το FTHIS επικοινώνησε με στενό συνεργάτη της ηθοποιού, η οποία βρίσκεται σε διακοπές, και αποκάλυψε πως "Δεν υπάρχει καμία τέτοια συζήτηση. Ούτε καν γνωρίζουμε ποιος παραγωγός μπορεί να ετοιμάσει μια τόσο φιλόδοξη και απαιτητική παραγωγή. Αν, όμως, υπήρχε μια τέτοια προοπτική και η παραγωγή ήταν αντάξια του “μύθου” της Μελίνας Μερκούρη, η Ζέτα θα έλεγε αμέσως το “ναι”. Θα ήταν μεγάλη της τιμή! Η παράσταση "Εφτά τραγούδια θα σου πω, στην οποία πρωταγωνιστεί, είναι και μια καλή πρόβα αφού τραγουδάει κομμάτια της αξέχαστης Μελίνας και στα θεατρικά πλαίσια του ρόλου προσπαθεί να προσεγγίσει το στιλ της. Εκεί, ναι, βλέπεις πόσο θα ταίριαζε να υποδυθεί τη μοναδική Μελίνα, ακόμα και στην εξωτερική εμφάνιση". 

Εσείς τι νομίζετε, μοιάζουν;

Ζέτα ΔούκαΜελίνα Μερκούρη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR