counter

Ψάχνει ένα μεγάλο σπίτι στη Νέα Υόρκη για να μπορεί να παίζει η Suri!

Ψάχνει ένα μεγάλο σπίτι στη Νέα Υόρκη για να μπορεί να παίζει η Suri!
Ψάχνει ένα μεγάλο σπίτι στη Νέα Υόρκη για να μπορεί να παίζει η Suri!

Tom Cruise - Suri

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Ο Tom Cruise ψάχνει για νέα πολυτελή κατοικία στη Νέα Υόρκη, ώστε να μπορεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με την κόρη του Suri.


Μετά το διαζύγιο του με την Katie Holmes, η οποία μένει σε ένα ακριβό διαμέρισμα της πόλης, ο ηθοποιός είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει έντονα την παρουσία του στη ζωή της κόρης τους και το πρώτο βήμα είναι να μείνει κοντά τους. Μπορεί η Katie Holmes να έχει στο πλευρό της τους δημοσιογράφους και την κοινή γνώμη, αλλά ο Cruise είναι διατεθειμένος να κερδίσει βήμα βήμα τη μάχη της κηδεμονίας, που αυτή τη στιγμή έχει η 33χρονη πρώην γυναίκα του.

Φίλοι του ηθοποιού είπαν στην εφημερίδα New York Post: "Ο Cruise δεν θέλει να επιστρέψει στο διαμέρισμα που έμενε με την Katie στην περιοχή East Village. Θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Ψάχνει για ένα σπίτι που θα προστατέψει την ιδιωτική του ζωή".

Τοm Cruise -  Suri Cruise

Βέβαια ο 50χρονος ηθοποιός θα κρατήσει τη βίλα του στο Μπέβερλι Χιλς, όπου μένουν τα δύο παιδιά του με την Nicole Kidman, Connor και Isabella."Τον Tom τον ενδιαφέρει να έχει και ένα αρκετά μεγάλο σπίτι για να μπορεί να παίζει η Suri", συνεχίζουν οι ίδιες πηγές της εφημερίδας.


Ο ηθοποιός έφτασε χτες στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, All You Need is Kill.
Cruise

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR