ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 30’
ΨΗΣΙΜΟ: 1 ώρα
Καθαρίζετε, πλένετε όλα τα λαχανικά, τα κόβετε και τα βάζετε σε μπολ. Πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Προσθέτετε το λάδι, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το μαϊντανό, το δυόσμο και τα ανακατεύετε. Τα βάζετε σε ταψί, ρίχνετε τις ντομάτες, λίγο νερό και τα σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.
Βγάζετε το αλουμινόχαρτο και ψήνετε για δέκα λεπτά ακόμη, μέχρι να πάρουν χρώμα. Αν χρειαστεί, προσθέτετε χλιαρό νερό.
Αφήνετε να κρυώσει το φαγητό για λίγο και σερβίρετε.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)