counter

Με άρωμα 2004…

Με άρωμα 2004…
Με άρωμα 2004…

Εθνική Ελλάδος

Ούτε ο πιο ένθερμος υποστηριχτής της Ελλάδας δεν θα περίμενε, όχι απλά μια εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά την πρόκριση της Εθνικής στην επόμενη φάση του Euro 2012. Όμως οι διεθνείς μας το πίστευαν και το απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο μέσα στο γήπεδο, εκεί όπου απέναντι στο φαβορί του ομίλου Ρωσία, έκαναν την καλύτερή τους εμφάνιση, έδειξαν επιτέλους γιατί έχουμε μία από τις καλύτερες άμυνες και πήραν το εισιτήριο για τους “8” της διοργάνωσης. 

Εθνική Ελλάδος

Αυτή τη φορά, η Εθνική δεν την “πάτησε” όπως στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και έδειξε πάθος και σοβαρότητα από το πρώτο λεπτό. Μάλιστα πάτησε στη περιοχή των Ρώσων και απείλησε 2-3 φορές δείχνοντας ότι θέλει τη νίκη. Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια του ημιχρόνου μένοντας στο μηδέν, ήρθε η στιγμή του αρχηγού. Ο Γιώργος Καραγούνης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Igor Denisov και “εκτέλεσε” τον Igor Akinfeev γράφοντας το 1-0. 

Εθνική Ελλάδος

Στην επανάληψη οι “αρκούδες” μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο, κατέβασαν ένα καθαρά επιθετικό σύστημα, με τις προσθήκες των Roman Pavlyuchenko και Pavel Pogrebnyak δίπλα στον Andrey Arshavin, αλλά από τη μία οι Παπασταθόπουλος και Κυριάκος Παπαδόπουλος στην άμυνα, από την άλλη ο Σηφάκης και η… τύχη, διατήρησαν ανέπαφη της εστία της Ελλάδας. Το αποτέλεσμα έμεινε στο 1-0 και η Εθνική πανηγύρισε την πρόκριση στους “8”. Επόμενος αντίπαλος η Γερμανία, την Παρασκευή 22 Ιουνίου και πλέον όλοι πάνε με πίστη για το θαύμα.

Από τον Φροίξο Φυντανίδη

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR