counter

Δείτε τον νεογέννητο γιο της

Δείτε τον νεογέννητο γιο της
Δείτε τον νεογέννητο γιο της

Tzouli Agoraki

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο - Αντωνάτο

Η Τζούλη Αγοράκη επέστεψε στο πλατό του «Μίλα», την Παρασκευή 1η Ιουνίου, και μοιράστηκε με το κοινό και την Τατιάνα Στεφανίδου την εμπειρία της από την ημέρα που ο γιος της, Κωνσταντίνος, ήρθε στον κόσμο.

Έχοντας ανακτήσει πλήρως την καλλίγραμμη σιλουέτα της, μόλις 32 ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της, η γνωστή αστρολόγος και δημοσιογράφος παραδέχτηκε: «Ήταν σαν να ήταν ψέμα, σαν να είχαμε ένα μαξιλάρι και το βγάλαμε».

Μάλιστα, η Τζούλη Αγοράκη αποκάλυψε και πόσο άλλαξαν οι προτεραιότητές της από τη στιγμή που έγινε μητέρα: «Θηλάζω μόνο και όλα αυτά που έλεγα πως αποκλείεται, δεν θέλω, πως θα γυρίσω αμέσως στη δουλειά και πως δεν θα γίνω μια χαζομαμά… τώρα κλαίω μήπως δεν έχω γάλα και χρειαστεί να του δώσω πρόσθετο», ενώ συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Αν και σιγά σιγά συνδέομαι με την παλιά εικόνα της Τζούλης, είμαι αποκλειστικά μαμά. Δεν είμαι μαμά άνθρωπος, είμαι το πράγμα μαμά. Ούτε δουλειές μπορώ να σκεφτώ, το μόνο θέμα μου είναι τι ώρα ξύπνησε, πόσες ώρες πέρασαν και ο επόμενος θηλασμός. Το βράδυ δεν κοιμάμαι με την ανησυχία του μικρού. Είμαι η μαμά και είναι ο πιο ωραίος ρόλος».

Τζούλη Αγοράκη - Γιος - Μίλα  Η Τζούλη Αγοράκη καλεσμένη στο "Μίλα" παρουσίασε για πρώτη φορά φωτογραφία του γιού της.                                                                

 

 

Επίσης, η οικοδέσποινα της εκπομπής δεν παρέλειψε να τη ρωτήσει για το πόσο άλλαξε και η σχέση της με τον σύζυγό της, Στέφανο, με την ίδια να λέει: «Και αυτή άλλαξε μαγικά. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλα ζευγάρια αλλά εγώ τον αγάπησα χίλιες φορές περισσότερο. Τώρα δεν είναι ο Στέφανος, είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Μου έκανε ένα τεράστιο δώρο, έτσι θεωρώ, και νιώθω ότι γίναμε οικογένεια. Το αγαπημένο μας θέμα είναι να τον βάζουμε μπροστά μας, στην καλαθούνα του και να τον κοιτάμε, με τις ώρες».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR