Ο Γιώργος Τσούλης έφτιαξε γκιουζλεμέδες με φέτα και ανθότυρο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
- 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
- 120 ml νερό
- 50 ml ελαιόλαδο + extra για το πασπάλισμα των φύλλων και το ψήσιμο
- 1 πρέζα αλάτι
- 250 γρ. φέτα θρυμματισμένη
- 250 γρ. ανθότυρο, θρυμματισμένο
- 1 κ.σ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τον Γιώργο Τσούλη να μας δείχνει τη συνταγή για τους γκιουζλεμέδες με φέτα και ανθότυρο:
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)