counter

Χριστίνα Τσάφου: "Δεν είμαι διαθέσιμη στον έρωτα εδώ και χρόνια…"

Χριστίνα Τσάφου: "Δεν είμαι διαθέσιμη στον έρωτα εδώ και χρόνια…"
Χριστίνα Τσάφου: "Δεν είμαι διαθέσιμη στον έρωτα εδώ και χρόνια…"

Η Χριστίνα Τσάφου την Τετάρτη 29/11 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας πως μετά τον χωρισμό της δεν είναι αρκετά διαθέσιμη στον έρωτα καθώς συνήθισε την μοναξιά της αλλά και πως το διαζύγιό της κόστισε στον γιο της!

 Χριστίνα Τσάφου – Όσα είπε η ηθοποιός για την προσωπική της ζωή

«Πρέπει να μαγευτώ, να παραμυθιαστώ, να ενθουσιαστώ… Όλα αυτά, όταν είσαι από μία ηλικία και μετά, πολύ γρήγορα και μέσα σε λίγα λεπτά αντιλαμβάνεσαι με ποιον μιλάς και τι ακριβώς συμβαίνει, οπότε δεν μπορεί να πετάξει η φαντασία σου και να ερωτευθείς. Τον έχεις ξεγυμνώσει στα πρώτα 5 λεπτά, έχει απομυθοποιηθεί. Δεν είμαι διαθέσιμη στον έρωτα εδώ και πολλά χρόνια. Με τον χωρισμό έπεσαν τόσα πολλά πράγματα πάνω μου, ούτε που το σκεφτόμουν… Την συνήθισα την μοναξιά», εξομολογήθηκε αρχικά η Χριστίνα Τσάφου.

Δείτε επίσης - Χριστίνα Τσάφου: Αποκάλυψε πως πήρε τον ρόλο στο “Καφέ της Χαράς”

Για τον χωρισμό της, η Χριστίνα Τσάφου αποκάλυψε: «Ήμουν ήδη μεγάλη, 49 χρονών όταν χώρισα. Ο γιος μου ήταν 18 μισό όταν χώρισα. Ξέρεις πόσο του κόστισε; Ξέρεις ότι μέχρι πριν λίγο καιρό το έλεγε; Είναι μία ηλικία για τα αγόρια που δεν είναι ούτε έφηβος ούτε άνδρας, είναι ένα μεταβατικό στάδιο. Του χάλασες την οικογένεια».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Χριστίνα Τσάφου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR