counter

Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος: Πέθανε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης σε ηλικία μόλις 46 ετών

Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος: Πέθανε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης σε ηλικία μόλις 46 ετών
Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος: Πέθανε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης σε ηλικία μόλις 46 ετών

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος, με την είδηση να βυθίζει στη θλίψη τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος και θεατρικός συγγραφέας Άγγελος Κολοκοτρώνης, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε πως ο Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος πέθανε από έμφραγμα του μυοκαρδίου το πρωί του Σαββάτου 27 Απριλίου.

«Απέραντη θλίψη στη Βέροια: «Έφυγε» ξαφνικά ο Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος

Σε ηλικία μόλις 46 χρονών - Υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου

«Γροθιά στο στομάχι» αποτελεί η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Γιωτόπουλου, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου 27 Απριλίου έχασε την μάχη με τον θάνατο. Ο γνωστός σκηνοθέτης-ηθοποιός από τη Βέροια, πέθανε σε ηλικία μόλις 46 χρονών, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και σπουδαίο καλλιτεχνικό ταλέντο. Ήταν creative director στο ΔΗΠΕΘΕ, και συμμετείχε ως εμψυχωτής στην ομάδα «ΑΝΤΙδράσις».Είχε πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων και στο έργο μου "Πλανώδιοι ΄Ερωτες".

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 12:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια Βέροιας. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...», ανέφερε η ανάρτηση που έγινε στα social media για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Γιωτόπουλου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR