counter

Τάσος Αρνιακός: Αυτή είναι η γοητευτική σύζυγός του

Τάσος Αρνιακός: Αυτή είναι η γοητευτική σύζυγός του
Τάσος Αρνιακός: Αυτή είναι η γοητευτική σύζυγός του

O Τάσος Αρνιακός είναι ένας από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους μετεωρολόγους, ο οποίος μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, μας ενημερώνει για τα καιρικά φαινόμενα. Στην προσωπική του ζωή πάντως, φαίνεται πως υπάρχουν μόνο λιακάδες αφού η σύζυγός του, Μαρί, αλλά και οι δύο γιοι του, είναι οι "ηλιαχτίδες" του.

«Τη βλέπετε, είναι μία κούκλα... τα λόγια είναι περιττά. Είμαστε 25 χρόνια μαζί και έχουμε δύο γιους... και ότι είναι όμορφη το διέκρινα πρώτος εγώ... Εννοείται ότι στα τόσα χρόνια που είμαστε μαζί υπάρχουν μποφόρ μέσα στο σπίτι μας, αλλά για αυτά...», είχε πει στο παρελθόν σε δήλωση για τη γυναίκα του ο Τάσος Αρνιακός. Οι γιοι τους μάλιστα, είναι επαγγελματίες κολυμβητές και ο μετεωρολόγος έχει αναφέρει για εκείνους:

Διαβάστε επίσης: Βίκυ Χαντζή: Αυτός είναι ο σύζυγός της και το επάγγελμα του

«Ο αθλητισμός κάνει τα παιδιά μαχητές. Οι συνθήκες στις οποίες προπονούνται είναι δύσκολες, ωστόσο η Ελλάδα έχει να περιμένει μετάλλια και δόξες από τους αθλητές της. Τους εξηγώ ότι δεν έχει σημασία τι δουλειά θα κάνεις, αλλά να είσαι καλός σε αυτήν κι ευτυχισμένος. Τότε μόνο θα πετύχεις. Για παράδειγμα, ο Θεμιστοκλής, ήταν σκουπιδιάρης. Υπεύθυνος αποκομιδής απορριμμάτων στην Αθήνα. Και σε αυτό διέπρεψε».

Δείτε φωτογραφίες στις οποίες ο Τάσος Αρνιακός αλλά και η σύζυγός του, ποζάρουν μαζί:

Photo Credits: NDP\Papadakispress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR