counter

Συγκλονίζει η Μαρίνα Ασλάνογλου: "Η περιουσία στη Μάνδρα κάηκε και πλημμύρισε το εξοχικό στη Σκιάθο"

Συγκλονίζει η Μαρίνα Ασλάνογλου: "Η περιουσία στη Μάνδρα κάηκε και πλημμύρισε το εξοχικό στη Σκιάθο"
Συγκλονίζει η Μαρίνα Ασλάνογλου: "Η περιουσία στη Μάνδρα κάηκε και πλημμύρισε το εξοχικό στη Σκιάθο"

Καλεσμένη την εκπομπή “Μπαμπά-δες” της ΕΡΤ βρέθηκε σήμερα Σάββατο 14 Οκτωβρίου η Μαρίνα Ασλάνογλου και μίλησε για όλους και για όλα στον Τάσο Ιορδανίδη.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις προσπάθειές της να μείνει έγκυος, για την θηλυκότητα που έχασε μετά τη γέννα και τη διπλή φυσική καταστροφή που υπέστη η ίδια και ο σύζυγος της.

Δείτε επίσης! Μαρίνα Ασλάνoγλου: Η εξομολόγηση για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε: “Έφευγα μαύρη από το θέατρο, έκλαιγα”

Όσα είπε η Μαρίνα Ασλάνογλου

«Πιστεύω στον Θεό με τον δικό μου τρόπο. Όταν ήμουν μικρή έμαθα μια προσευχή και την είπα πολλές φορές μέχρι να αποκτήσω παιδί. Όταν μάθαμε τα ευχάριστα με τον Δήμο (τον σύζυγό της) είχαν προηγηθεί δύο αποτυχημένες εξωσωματικές. Η τρίτη φορά είχε μεγαλύτερο άγχος γιατί είχα πει ότι θα είναι η τελευταία μου. Ήταν στα γενέθλια του άντρα μου, τον Ιούλιο του 2017, είχα μεγάλη αγωνία. Όταν με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν “Συγχαρητήρια είστε έγκυος”, από τον πανικό μου και την ένταση το μόνο που έκανα ήταν μια χειρονομία», ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Ασλάνογλου.

«Έχασα τη θηλυκότητά μου για ένα διάστημα μετά την έλευση του γιου μου. Στην αρχή ήμουν μόνο μαμά. Αυτό έρχεται στην πορεία σιγά σιγά. Ακόμη και κιλά που πήρα, ο σύζυγός μου έλεγε ότι του αρέσω περισσότερο. Ποτέ δεν ένιωσα άβολα ή άσχημα. Αντίθετα ένιωθα εκτίμηση και αγάπη και θαυμασμό», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Η περιουσία του συζύγου μου στην Μάνδρα κάηκε – ένα μεγάλο κομμάτι του – και το εξοχικό μας στην Σκιάθο πλημμύρισε. Λέγαμε με τον Δήμο για την βροχή και γυρνάει ο γιος μας και μας λέει “Μαμά, μπαμπά, μη φωνάζετε. Την βροχή τη στέλνει ο Θεός”. Του είπαμε αυτά φτιάχνονται, εμείς να είμαστε καλά και να έχουμε υγεία. Ήρθε και μας αγκάλιασε και μας είπε “είμαι πολύ χαρούμενος για την οικογένεια μου έχουμε», αποκάλυψε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR