counter

Survivor: Ξενερωμένος ο Γκιουλέκας με την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή - "Δεν βρίσκω κανένα νόημα τώρα"

Survivor: Ξενερωμένος ο Γκιουλέκας με την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή - "Δεν βρίσκω κανένα νόημα τώρα"
Survivor: Ξενερωμένος ο Γκιουλέκας με την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή - "Δεν βρίσκω κανένα νόημα τώρα"

Το βράδυ της Κυριακής 21 Απριλίου στο νέο επεισόδιο του "Survivor" οι παίκτες κλήθηκαν να σχολιάσουν και να διαχειριστούν την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας μιλώντας στην κάμερα δεν έκρυψε την θλίψη του για την αποχώρηση του Τζέιμς, με τον οποία είχαν έρθει πάρα πολύ κοντά.

Δείτε επίσης! Τζέιμς Καφετζής: Η μακροσκελής ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Survivοr - "Δυστυχώς κόπηκε στο μοντάζ"

Όσα είπε ο Γιώργος Γκιουλέκας

«Έφυγε ο Τζέιμς και ξενέρωσα προφανώς πάρα πολύ, χάλια. Το Survivor τώρα, τι να πω… Είναι σαν να βάλεις τον Γιάννη Περπατάρη να κάνει μια ώρα podcast! Σαν να έχεις παίξει ένα ματς under και να είναι 3 - 0 στο 8ο λεπτό! Σαν να πας να δεις στον κινηματογράφο μια γαλλική ταινία και να μην έχει υπότιτλους.

Δηλαδή δεν βρίσκω κανένα νόημα τώρα, είναι η αλήθεια, την πρώτη μέρα μετά τον Τζέιμς. Ξύπνησα και δεν είχα ένα κίνητρο για να κινηθώ, να σηκωθώ. Εκεί που πήγαινα πάντα και τον έβρισκα με το που ξυπνούσαμε, είτε στους Μπλε είτε τώρα στην ένωση των δυο ομάδων.

Εντάξει, είμαι πολύ ξενερωμένος είναι η αλήθεια. Όλη η εβδομάδα ήταν λίγο στενάχωρη με όλο αυτό το συμβάν και ήμουν αρκετά πεσμένος. Με μια εξαιρετική παρένθεση, το Κόνκο Μπόνγκ, που εκεί ξεδώσαμε. Τώρα προχωράμε έτσι, ψάχνοντας το νόημα και το κίνητρο. Μου είπε ότι πρέπει να φτάσω στον τελικό και δυστυχώς ή ευτυχώς αρχίζω πλέον να σκέφτομαι τόσο μακριά. Πιστεύω όμως ότι η απουσία του Τζέιμς θα στοιχίσει σε όλη την ομάδα, καλώς ή κακώς πέρα από το αγωνιστικό, ακόμα και στα ματσαρίσματα αλλά και στην καλύβα έβγαινε μπροστά και μιλούσε. Νομίζω ότι ξενέρωσαν όλοι με αυτή την αποχώρηση», είπε ο Γιώργος Γκιουλέκας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR