counter

Survivor All Star Ημιτελικός: Η άφιξη των πρώην παικτών στο Γαλάτσι (Φωτογραφίες)

Survivor All Star Ημιτελικός: Η άφιξη των πρώην παικτών στο Γαλάτσι (Φωτογραφίες)
Survivor All Star Ημιτελικός: Η άφιξη των πρώην παικτών στο Γαλάτσι (Φωτογραφίες)

Μετά από αμέτρητα run, 72 ασυλίες, 24 παιχνίδια Καραϊβικής, 17 έπαθλα, 14 έπαθλα επικοινωνίας, 2 δημοπρασίες και 2 αυτοκίνητα ως μεγάλα έπαθλα, έφτασε η στιγμή για τον ημιτελικό του “Survivor All Star”.

Ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Νίκος Μπάρτζης κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια θέση στον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε επίσης! Στάθης Σχίζας: Στηρίζει τον Νίκο Μπάρτζη λίγο πριν από τον ημιτελικό του Survivor! "Κανένας δεν είναι τέλειος"

Survivor - Η άφιξη των πρώην παικτών στον ημιτελικό

Από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουλίου, οι πρώην παίκτες του “Survivor All Star” έφτασαν στο Άλσος Βεϊκου, ώστε να στηρίξουν τους τέσσερις φιναλίστ και να παρακολουθήσουν την προτελευταία βραδιά του παιχνιδιού, που θα μεταδοθεί από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στον ημιτελικό και απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR κατά την άφιξή τους στο Γαλάτσι ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Ρία Κολοβού, η Μελίνα Μεταξά, η Εύη Σαλταφερίδου, ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Στέλλα Ανδρεάνδρου, ο Στέλιος Χανταμπάκης με την οικογένειά του, η Καρολίνα Καλύβα, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Γιώργος Κόρομι, η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Τζο Μαριδάκη, ο Περικλής Κονδυλάτος και η Ελένη Χαμπέρη.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR