counter

Σελένα Γκόμεζ: Η ανάρτηση με την διαφορά στο σώμα της! "Πώς ήμουν κάποτε και πώς είμαι τώρα..."

Σελένα Γκόμεζ: Η ανάρτηση με την διαφορά στο σώμα της! "Πώς ήμουν κάποτε και πώς είμαι τώρα..."
Σελένα Γκόμεζ: Η ανάρτηση με την διαφορά στο σώμα της! "Πώς ήμουν κάποτε και πώς είμαι τώρα..."

Μια ανάρτηση με την αλλαγή στο σώμα της τα τελευταία χρόνια, ανέβασε στα social media η Σελένα Γκόμεζ. Πιο συγκεκριμένα, σε  ένα story που ανέβασε στο Instagram της, η τραγουδίστρια έδειξε δύο φωτογραφίες με το πώς ήταν και πώς είναι σήμερα το σώμα της. «Σήμερα συνειδητοποίησα ότι δεν θα ξαναγίνω ποτέ έτσι...» έγραψε δίπλα στη φωτογραφία που ποζάρει με μπικίνι το 2013, σχεδόν 11 χρόνια πριν. 

Η δεύτερη φωτογραφία ήταν 10 χρόνια μετά όπου φοράει ένα ψηλόμεσο μπικίνι. 

«Δεν είμαι τέλεια, αλλά είμαι περήφανη που είμαι αυτή που είμαι... Μερικές φορές ξεχνάω ότι είμαι εντάξει» έγραψε στη λεζάντα της δεύτερης εικόνας. Τον Οκτώβριο, η Σελένα Γκόμεζ είχε μιλήσει για την ντροπή που ένιωθε σχετικά με τη εικόνα στο σώμα της όταν είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά τη διάγνωση λύκου. Η ίδια, θυμήθηκε ότι αισθάνθηκε ότι δεν είχε πλέον «το σώμα μιας έφηβης», γεγονός που την έκανε να αισθάνεται άσχημα.

Διαβάστε επίσης: Σελένα Γκόμεζ & Μπένι Μπλάνκο: Full in love & δεν κρύβεται! Αγκαλιασμένοι παρακολούθησαν αγώνα μπάσκετ (Photos)

«Κανένα από τα ρούχα που είχαν εκεί δεν μου έκανε και ένιωθα αμήχανα, αλλά πόσο ρεαλιστικό είναι να περιμένουμε να μην αλλάξει στο πέρασμα των χρόνων το σώμα μιας φυσιολογικής γυναίκας;» είχε πει η Σελένα Γκόμεζ

Μετά τη διάγνωσή της, η τραγουδίστρια υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού και χημειοθεραπεία, ενώ το 2018, όταν η Γκόμεζ έπαθε ψύχωση και μπήκε σε κέντρο θεραπείας, όπου διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή.

«Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο. Δεν ήξερα τι να κάνω και δεν μπορούσα να το ελέγξω. Ήταν απλά ένα βασανιστικό συναίσθημα», ανέφερε. 

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Photo Credits: ABACA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR