counter

Σελένα Γκόμεζ: Από κολλητές με την δωρήτρια του νεφρού της, δεν είναι καν φίλες στο Instagram

Σελένα Γκόμεζ: Από κολλητές με την δωρήτρια του νεφρού της, δεν είναι καν φίλες στο Instagram
Σελένα Γκόμεζ: Από κολλητές με την δωρήτρια του νεφρού της, δεν είναι καν φίλες στο Instagram

Ήταν το 2017, όταν η Σελένα Γκόμεζ αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε επείγουσα μεταμόσχευση νεφρού με τη βοήθεια της «αδελφής» της, όπως χαρακτήρισε τότε την Φράνσια Ράισα

«Γνωρίζω πολύ καλά ότι κάποιοι από τους φανς μου είχαν παρατηρήσει ότι δεν ήμουν καλά για ένα διάστημα του καλοκαιριού και αναρωτιόντουσαν γιατί δεν προωθούσα τη νέα μου μουσική, για την οποία ήμουν εξαιρετικά περήφανη», είχε αναφέρει. «Έμαθα ότι έπρεπε να κάνω μεταμόσχευση νεφρού λόγω του Λύκου και ανάρρωνα. Ήταν αυτό που έπρεπε να κάνω για την υγεία μου», εξήγησε.
 
Και συνέχισε: «Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω πώς θα μπορούσα να ευχαριστήσω την όμορφη φίλη μου, Φράνσια Ράισα. Μου έκανε το υπέρτατο δώρο και τη μεγαλύτερη θυσία δωρίζοντας μου το νεφρό της. Είμαι απίστευτα ευλογημένη. Σε αγαπώ τόσο πολύ αδελφούλα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Όταν ρωτήθηκε πρόσφατα όμως η Φράνσια από το TMZ σχετικά με το αν κάνουν παρέα απάντησε: «Η Κυριακή είναι τόσο διασκεδαστική, είναι μέρα ξεκούρασης. Είμαι η Φράνσια και κάνω παρέα με τον σκύλο μου», είπε.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Μενούνος: "Σκέφτηκα ότι ο άντρας μου θα μεγαλώσει μόνος του το παιδί μας"

Όταν ο δημοσιογράφος την ξαναρώτησε, η ίδια πρόσθεσε: «Είναι μια καλή μέρα, είναι τόσο όμορφα έξω αυτή την στιγμή. Είχαμε χιόνια την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα καιρός Λος Άντζελες». Από την άλλη, η Σελένα Γκόμεζ δήλωσε στο Rolling Stone ότι έχει πραγματικά μόνο μια στενή φίλη από το Χόλιγουντ και συζήτησε τη φιλία της με τη Τέιλορ Σουίφτ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Φράνσια είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και μάλιστα ιδιαίτερα γνωστή. Τόσο η μία, όσο και η άλλη, δεν έχουν match σε κανένα προφίλ τους στα social media. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR