counter

Robin Williams: Η συνταρακτική αποκάλυψη για τον πιθανό λόγο της αυτοκτονίας του

Robin Williams: Η συνταρακτική αποκάλυψη για τον πιθανό λόγο της αυτοκτονίας του
Robin Williams: Η συνταρακτική αποκάλυψη για τον πιθανό λόγο της αυτοκτονίας του

Robin Williams

Από την Χριστιάνα Κοχλατζή 

Δύο μήνες καθυστερούν να βγουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας για τα αίτια που οδήγησαν στην αυτοκτονία τον ηθοποιό Robin Williams, ο οποίος έφυγε από την ζωή στις 11 Αυγούστου του 2014.

Να σας θυμίσουμε ότι ο ιατροδικαστής δεν μπορούσε να βγάλει κάποιο συγκεκριμένο πόρισμα, γι΄αυτόν τον λόγο δεν έχει δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα όλο αυτό το διάστημα η επιστημονική ανάλυση. 

Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληφοφορίες που προέρχονται από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού, ο Robin Williams έπασχε από μία φρικτή ασθένεια, η οποία είναι μία μορφή άνοιας και συνδέεται με το πάρκινσον.

Όπως μάλιστα αποκάλυψαν, η αυτοκτονία του Robin Williams έγινε εξαιτίας της ασθένειας "Lewy Body Dementia", στην οποία ο ασθενής που υποφέρει από αυτή έχει υπερβολικά αποθέματα πρωτεϊνών στον εγκέφαλο, τα οποία διαταράσσουν την φυσιολογική του λειτουργία.

Η συγκεκριμένη ασθένεια, είναι μία πάθηση που συνδέεται με το πάρκινσον, ενώ πολύ συχνό είναι το φαινόμενο οι άνθρωποι που προσβάλλονται και από τις δύο, να έχουν σοβαρές παρενέργειες από την φαρμακευτική θεραπεία, έχοντας παραισθήσεις. 

Πολλοί συσχετίζουν την αυτοκτονία μάλιστα με τις συγκεκριμένες παραισθήσεις, που μπορεί να οδήγησαν τον δημοφιλή ηθοποιό στο να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Διαβάστε επίσης: Robin Williams: Η κόρη του "χτύπησε" τατουάζ στη μνήμη του

Διαβάστε επίσης: Το τρυφερό μήνυμα της κόρης του Robin Williams για το θάνατό του

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR