counter

Πέθανε ο ράπερ Mo Skillz σε ηλικία 38 ετών

Πέθανε ο ράπερ Mo Skillz σε ηλικία 38 ετών
Πέθανε ο ράπερ Mo Skillz σε ηλικία 38 ετών

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου, ο ράπερ Mo Skillz σε ηλικία 38 ετών.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Mo Skillz σκόρπισε σοκ και θλίψη στον κόσμο της χιπ χοπ μουσικής και στους θαυμαστές του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ράπερ Mo Skillz κατέληξε μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Ο Mo Skillz ή Δημοσθένης Ρούσος, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, τον τελευταίο καιρό, είχε μετακομίσει με την οικογένειά του στην Κύπρο και σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του στο Instagram είχε προαναγγείλει την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού «Λένε», γράφοντας: «Πότε θέτε να το σκάσω εργαλεία μου;».

Το τραγούδι του Mo Skillz για τον Τζιοβάνι

Ο MoSkillz είχε γίνει ευρύτερα γνωστός για το τραγούδι που είχε γράψει για τον Τζιοβάνι του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν και ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα, όταν ο Βραζιλιάνος άκουσε το κομμάτι του, ενθουσιάστηκε τόσο που ζήτησε να του το δώσουν για να το βάλει ήχο κλήσης στο κινητό του.

«Μεγάλωσα στο Φάληρο και στην εφηβεία ήμουν λίγο παράξενος. Γκραφιτάς, hip-hop fan, άκουγα μόνο Αμερική. Από Ελλάδα για πολύ καιρό μόνο TXC, ήμουν «άρρωστος» μαζί τους. Στην αρχή έγραφα μόνο στα αγγλικά, αλλά όταν άκουσα τον Ευθύμη και αργότερα το «Ρίμα για Χρήμα» αποφάσισα να το γυρίσω στα ελληνικά. Low Bap δεν έψηνα καθόλου. Ήμουν «γηπεδικός», με διαρκείας στον Ολυμπιακό. Τσαμπουκάς, έπαιζα πολύ συχνά ξύλο. Βέβαια, έχω φάει πιο πολύ ξύλο απ’ όσο έχω δώσει (γέλια). Στη συνέχεια έφυγα για σπουδές στην Ιταλία και έκτοτε όλα πήραν τον δρόμο τους», είχε πει σε συνέντευξή του στο Vice o Mo Skillz.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram @moskillzofficial

Η ανάρτηση του Μηδενιστή

«Αχ ρε αδερφούλη μας. Δύσκολο να το χωνέψουμε. Δεν θέλουμε να το χωνέψουμε. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας. Καλό παράδεισο εργαλείο μου. One team for life», έγραψε o Μηδενιστής για τον θάνατο του Mo Skillz.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR