counter

"Πανικός" στο TikTok με πεθερά από το Μεξικό! Πέταξε κόκκινη μπογιά πάνω στο νυφικό (Photos - Video)

"Πανικός" στο TikTok με πεθερά από το Μεξικό! Πέταξε κόκκινη μπογιά πάνω στο νυφικό (Photos - Video)
"Πανικός" στο TikTok με πεθερά από το Μεξικό! Πέταξε κόκκινη μπογιά πάνω στο νυφικό (Photos - Video)

Viral έχει γίνει στο TikTok μια πεθερά από το Μεξικό, η οποία και δεν δίαστασε να προσλάβει κάποιον για να πετάξει κόκκινη μπογιά πάνω στο νυφικό της νύφης, την ημέρα μάλιστα του γάμου! Φυσικά η ιστορία αλλά και το όλο θέμα, έχει κάνει ρεκόρ προβολών και σχολίων στα social media. 

Ο άντρας γεννήθηκε σε μια πλούσια οικογένεια του Μεξικού και η οικογένειά του ονειρευόταν να παντρευτεί μια πλούσια κοπέλα. Η κοπέλα όμως που ερωτεύτηκε, δεν προερχόταν από πλούσια οικογένεια, με αποτέλεσμα τα πεθερικά να νομίζουν ότι ήταν με το παιδί τους μόνο για τα λεφτά. 

Τότε, άρχισαν να κάνουν σαμποτάζ για να βάλουν τέλος στη σχέση τους. Τα πεθερικά άρχισαν να την παρενοχλούν, απειλώντας την και προσπαθώντας να τη δωροδοκήσουν για να εγκαταλείψει τον φίλο της. Αποφασισμένη να αποδείξει ότι δεν χρυσοθήρας, αγνόησε τις συνεχείς παρενοχλήσεις των γονιών του συντρόφου της. Όμως τα πράγματα πήραν άγρια τροπή όταν ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, όπως αναφέρει το Reddit. 

Στο άκουσμα της είδησης του αρραβώνα του γιου της, η πεθερά προσποιήθηκε καρδιακή προσβολή, ενώ κατηγόρησε το ζευγάρι για την κακή της υγεία και απαίτησε από τον γιο της «να καλύψει όλα τα ιατρικά της έξοδα». Ο γάμος είχε οριστεί για τις 18 Φεβρουαρίου, αλλά όταν τελικά έφτασε η μεγάλη μέρα, η οικογένεια του γαμπρού δεν πήγε καν στη τελετή! 

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία, συνοδευόμενη από τον πατέρα της. Καθώς περπατούσε ένιωσε μεγάλες πιτσιλιές, ενώ οι καλεσμένοι άρχισαν να ουρλιάζουν καθώς νόμιζαν πως είναι αίμα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα «προσέλαβε κάποιον να ρίξει κόκκινη μπογιά στο φόρεμα της νύφης ακριβώς πριν περπατήσει στο διάδρομο». Τρεις άνδρες ανέλαβαν τη δουλειά, οι δύο εκτόξευσαν δύο κουτιά με κόκκινη μπογιά πάνω στη νύφη και ένας τρίτος κατέγραψε το περιστατικό με το κινητό του. «Η νύφη είπε ότι αρχικά ένιωσε σαν να ήταν νερό, αλλά στη συνέχεια είδε τα σοκαρισμένα πρόσωπα όλων και οι φίλοι της προσπαθούσαν να την καθησυχάσουν ότι εξακολουθούσε να είναι όμορφη».

Η νύφη επέστρεψε στο σπίτι της και έβαλε ένα χρυσό λαμπερό φόρεμα, αλλά τα πεθερικά δεν είχαν τελειώσει ακόμα. Όπως έγινε γνωστό έμαθαν πού θα πήγαινε το ζευγάρι και «έστειλαν μια ανώνυμη πληροφορία στην αστυνομία λέγοντας ότι εκεί υπήρχαν ναρκωτικά», τονίζοντας ότι ο γαμπρός «τα έχει στην κατοχή του». Η αστυνομία δεν άργησε να εμφανιστεί στον γάμο, όπου έψαξε τους καλεσμένους και απείλησε να περάσει χειροπέδες στον γαμπρό. Ευτυχώς, κανείς δεν συνελήφθη και η αστυνομία σύντομα αποχώρησε. Μ
Ο γάμος του ζευγαριού συνεχίστηκε κανονικά αλλά αυτό δεν πτόησε την οικογένεια να συνεχίσει το σαμποτάζ! Λίγο πριν το ζευγάρι πετάξει για το ταξίδι του μέλιτος, η οικογένεια του γαμπρού έκρυψε το διαβατήριο και τη βίζα του, ενώ φέρεται επίσης να προσπάθησε να «δωροδοκήσει το ταξιδιωτικό γραφείο για μην πάνε στο ταξίδι». «Ευτυχώς ούτε αυτό λειτούργησε και το ζευγάρι πήγε κανονικά στο ταξίδι του μέλιτος», καταλήγει το δημοσίευμα.

Η τοπική κοινότητα του Μεξικού αντιμετώπισε με οργή τις πράξεις των πεθερικών και έριξε αυγά στο σπίτι τους ως απάντηση. 

Δείτε το βίντεο με όλη την ιστορία, που μοιάζει με μεξικάνικη νουβέλα αλλά είναι αληθινή:

@beccagtv MIL hired men to throw red paint on the her son’s bride-to-be!!!! #mil #wedding #bride #groom #weddingtiktok #weddingday #weddingdress #marriage #foryou ♬ Storytelling - Adriel
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR