counter

Παναγιώτης Φασούλας: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη μάχη του γιου του με τη λευχαιμία

Παναγιώτης Φασούλας: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη μάχη του γιου του με τη λευχαιμία
Παναγιώτης Φασούλας: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη μάχη του γιου του με τη λευχαιμία

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Παναγιώτης Φασούλας στην εκπομπή Real Talk με την Κατερίνα Λάσπα. Στη συνέντευξή του, αποσπάσματα της οποίας θα προβληθούν απόψε και δημοσιεύονται σήμερα στην Espresso, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας αναφέρεται και στην περιπέτεια υγείας του γιου του.

Ο Γιάννης Φασούλας, όταν ήταν 4 ετών, διαγνώστηκε με λεμφοβλαστική λευχαιμία.

«Εμείς δεν το λέγαμε για να μη φέρουμε τον Γιάννη σε δύσκολη θέση. Όμως μου το ζήτησε εκείνος, γιατί θέλει να γίνει γνωστό τώρα που έγινε 18 ετών», εξομολογείται.

Και στη συνέχεια, αποκαλύπτει: «Στις 27 Δεκεμβρίου 2004, με το τσουνάμι της νοτιανατολικής Ασίας, διαγνώστηκε ο Γιάννης… Είναι πολύ πιο ισχυρό να θυμάσαι πότε ξεκίνησε χημειοθεραπεία το παιδί σου από το πότε έχεις επέτειο γάμου ή πότε εκλέχτηκες βουλευτής. Δεν είναι τόσα σημαντικά αυτά… Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σκεφτείς -για οποιονδήποτε άνθρωπο- ότι θα χάσεις το παιδί σου (…) Διαγνώστηκε με λεμφοβλαστική λευχαιμία. Μπήκαμε στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού, το οποίο είναι εξαιρετικό νοσοκομείο, με εξαιρετικούς γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, και ξεκίνησε τις θεραπείες. Μείναμε τέσσερις μήνες. Έγινε μια επιπλοκή που δεν υπήρχε τρόπος να αντιμετωπιστεί. Η Μάσα αποφάσισε ότι πρέπει να πάμε στο παιδικό νοσοκομείο “Saint Jude” στο Μαϊάμι. Κινήσαμε γη και ουρανό για να μας δεχθεί, καθώς είναι πολιτική τους να μη δέχονται παιδιά που έχουν ήδη αρχίσει θεραπεία κάπου αλλού. Τετάρτη βράδυ μας δεχτήκανε και Παρασκευή πρωί φύγαμε με πτήση για Άμστερνταμ κι από εκεί για Μέμφις, για να μείνουμε κανένα τρίμηνο, αλλά μείναμε πέντε χρόνια».

Ακόμα, αναφέρεται στη σύζυγό του, Μάσα, η οποία αποδείχθηκε μια ηρωίδα μαμά και σύζυγος.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR