counter

Όχι δεν είναι... ρακοσυλλέκτρια αλλά η Helena Bonham Carter

Όχι δεν είναι... ρακοσυλλέκτρια αλλά η Helena Bonham Carter
Όχι δεν είναι... ρακοσυλλέκτρια αλλά η Helena Bonham Carter


Και όμως η κυρία που βλέπετε να περπατά στο δρόμο με ακανότητο στυλ και τις σακούλες στα χέρια, δεν είναι ρακοσυλλέκτρια! Η Helena Bonham Carter είναι κορυφαία Χολυγουντιανή star και έρχεται να επιβεβαιώσει για ακόμα μία φορά τον κανόνα, ότι τα φαινόμενα απατούν.

Παρότι συμμετέχει στη Χριστουγεννιάτικη καμπάνια των Marks and Spencer's για το 2013, μαζί με πολύ γνωστά μοντέλα όπως ο David Gandy και η Rosie Huntingdon-Whiteley στον προσωπικό της χρόνο, ακολουθεί τους δικούς της κανόνες στυλ έχοντας ένα τραγικό αποτέλεσμα.

Το look της αποτελείται, από ένα καρό μακρύ φόρεμα μάλλον λεπτό για την εποχή και γι' αυτό φρόντισε να προστατεύσει τον εαυτό της από το τσουχτερό κρύο τυλίγοντας τον με κυριολεκτικά "ό,τι βρήκε μπροστά της". Γάντια μωβ, πράσινη ζακέτα, μαύρο ημίπαλτο, εκρού γκέτες, μπεζ γούνινες μπότες, καφέ κασκέτο και καρό μπλε κασκόλ σε ένα συνονθύλευμα χρωμάτων και σχεδίων έμοιαζε με κλοσάρ.

Όπως θα παρατηρήσατε σίγουρα στη φωτογραφία η Helena Bonham Carter μοιάζει πολύ σκεπτική, και πώς να μην είναι άλλωστε, μετά τα πρόσφατα καμώματα του συζύγου της Tim Burton που απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό σε τρυφερές στιγμές με ξανθιά καλλίγραμμη παρουσία αφήνοντας την.. με το στόμα ανοιχτό. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Helena Bonham Carter και ο Tim Burton είναι γονέις δύο μικρών παιδιών, του 10χρονου Billy και της 6χρονης Nell .  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR