counter

Εμφανίστηκε χεράκι χεράκι με τον σύζυγό της μετά την απιστία του

Εμφανίστηκε χεράκι χεράκι με τον σύζυγό της μετά την απιστία του
Εμφανίστηκε χεράκι χεράκι με τον σύζυγό της μετά την απιστία του

Σε ένα μουσικό performance του συνθέτη Danny Elfam για την ταινία “Τhe Nightmare Before Christmas” παραγωγής και σκηνοθεσίας του Τim Burton απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό ο σκηνοθέτης με την σύζυγό του Ηelena Bonham Carter και μάλιστα πιασμένοι χέρι-χέρι. Αυτό δεν θα ήταν κάτι που θα έχρηζε σχολιασμού αν δεν είχαν μεσολαβήσει φωτογραφίες - φωτιά του Τim να επιδίδεται σε φλογερά ενσταντανέ με ξανθιά αιθέρια ύπαρξη πριν από ένα μήνα.

Συγκεκριμένα, o διάσημος 55χρονος σκηνοθέτης, στα τέλη Σεπτεμβρίου, "συνελήφθη" από τα  φωτογραφικά φλας σε ένα στενό έξω από τον κινηματογράφο της περιοχής Hampstead του Λονδίνου να φιλά παθιασμένα μια ξανθιά αιθέρια ύπαρξη που όχι δεν ήταν η επί 12 χρόνια σύντροφός του, Ηelena με αλλαγμένη κόμμωση!

Μπορεί να προκλήθηκε διαδικτυακός σάλος από αυτές τις φωτογραφίες, αλλά όπως φαίνεται η επί 12 χρόνια σύζυγος, 47χρονη Helena, δείχνει να συνεχίζει να στηρίζει απτόητη τον Τim, αφού αρκέστηκε στην εξήγησή του που τον ήθελε να είναι απλά φίλος με την μυστηριώδη γυναίκα. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR