counter

Αυτές είναι οι μεγαλύτερες παραξενιές των διασήμων της ξένης showbiz!

 Αυτές είναι οι μεγαλύτερες παραξενιές των διασήμων της ξένης showbiz!
Αυτές είναι οι μεγαλύτερες παραξενιές των διασήμων της ξένης showbiz!

Μπορεί να είναι διάσημοι και να έχουν πολλούς θαυμαστές αλλά σίγουρα έχουν παραξενιές που ούτε καν μας περνάνε από το μυαλό.

Αυτοί είναι κάποιοι από τους stars του εξωτερικού που φοβούνται ή ζητάνε αλλόκοτα πράγματα.

Ας τους δούμε αναλυτικά:

Jennifer Lopez

Το δωμάτιό της θέλει να είναι λευκό και στολισμένο με λευκά τριαντάφυλλα, έχει πάντα στην τσάντα της ένα μπουκάλι από λάδι γκρέιπφρουτ που το μυρίζει ανάμεσα στα γεύματά της γιατί αυτό, όπως υποστηρίζει, σταματάει την πείνα της, ενώ σε κάθε περιοδεία της το πρώτο που παίρνει μαζί της είναι ένα καπάκι λεκάνης με διαμάντια, αξίας 105.000 ευρώ, δώρο του Ben Affleck.

Η Jennifer Lopez

Angelina Jolie

Όταν πηγαίνει για φαγητό με τα παιδιά της δεν παραγγέλνει ποτέ, αλλά καταναλώνει τα αποφάγια τους και κάθε φορά που ταξιδεύει στο εξωτερικό, είναι αρχή της να τρώει ό,τι και οι ντόπιοι. Σε πρόσφατο ταξίδι της στην Καμπότζη, όπως θα θυμάστε, το μεσημεριανό της ήταν ένα πιάτο γεμάτο κατσαρίδες, τις οποίες όπως δήλωσε και on camera τις ευχαριστήθηκε πολύ.

Η Angelina Jolie

David Beckham

Έχει τον ψυχαναγκασμό να βάζει τα πάντα σε μια σειρά ή σε ζεύγη. Από τα ρούχα του και τα κοσμήματά του μέχρι και τα αναψυκτικά στο ψυγείο που τα τοποθετεί ανά δυάδες. Αν δεν είναι, τότε αφαιρεί ή προσθέτει κάποιο, αλλιώς δεν μπορεί να ησυχάσει με τίποτα.

Ο David Beckham

Jennifer Aniston

Η αγαπημένη μας Ρέιτσελ από την all time classic σειρά, τα Φιλαράκια που συνεχίζουμε να βλέπουμε φανατικά, κυκλοφορεί πάντα με τα εσώρουχα της στο σπίτι, ακόμα και topless, χωρίς να την απασχολεί στιγμή η παρουσία του προσωπικού, ενώ κάθε φορά που μπαίνει σε αεροπλάνο, ακολουθεί την παρακάτω τελετουργία: Πατάει πρώτα με το δεξί και ταυτόχρονα χτυπάει τη λαμαρίνα με το κεφάλι της.

Η Jennifer Aniston

Madonna

Θέλει όταν περιοδεύει η σουίτα της να είναι βαμμένη στο αγαπημένο της χρώμα, το βερικοκί, έχει κοντά της πάντα μια ομάδα αποστείρωσης για να καθαρίζει το μέρος που βρίσκεται ώστε να μην της κλέψει κάποιος το… DNA της, λατρεύει τα blueberry που παράγει ο Καναδάς και τα έχει πάντα μαζί της, ενώ πρόσφατα η νταντά του γιου της, David, Angela Jacobsen, ανέφερε ότι την ανάγκαζε να είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο και να ακολουθεί την ίδια διατροφή με εκείνη -είναι οπαδός της μακροβιοτικής.

Η Madonna

Pamela Anderson

Αν και χωρίς καμία αμφιβολία η καριέρα της στηρίχτηκε αποκλειστικά στην εξωτερική της εμφάνιση, έχει μια φοβία που δεν την περιμέναμε με τίποτα… Τρέμει τους καθρέφτες, γι’ αυτό και δεν έχει κανέναν στο σπίτι της.

Η Pamela Anderson

Beyonce

Θέλει η θερμοκρασία κάθε δωματίου που βρίσκεται να είναι κοντά στους 22 βαθμούς Κελσίου, έχει εμμονή με τα κεριά που μυρίζουν γκρέιπφρουτ και τα σαπούνια που φτιάχνονται στην Ιρλανδία, απαιτεί το φαγητό της να είναι σερβιρισμένο μόνο σε λευκή πορσελάνη, ενώ λίγο καιρό πριν απαίτησε από νταντά της να μάθει την χορογραφία του τραγουδιού της Single Ladies για να το χορεύει με την κόρη της.

Η Beyonce

Johnny Depp

Σύμφωνα με τις φήμες ο αγαπημένος ηθοποιός τρελαίνεται να παίζει καθημερινά με τις Barbie του -έχει μάλιστα μια τεράστια συλλογή και στα ταξίδια του παίρνει αρκετές μαζί του. Είναι κάτι που τον χαλαρώνει και του δίνει ενέργεια.O Johnny Depp

Katy Perry

Απαιτεί από τους σωματοφύλακές της να μην της απευθύνουν ποτέ το λόγο, ούτε να την κοιτούν στα μάτια, ενώ κουβαλάει μαζί της πάντα δώδεκα οδοντόβουρτσες γιατί θέλει να βουρτσίζει συνεχώς τα δόντια της, καθώς πιστεύει πώς το χαμόγελό της είναι το καλύτερο πράγμα πάνω της.

H Katy Perry

Rihanna

Απαιτεί η κάθε σουίτα που θα μείνει να είναι στρωμένη με χαλί με animal print, τσιτά ή λεοπάρδαλη γιατί της αρέσει να περπατάει ξυπόλυτη, λατρεύει τα κεριά που μυρίζουν black forest και θέλει πάντα έξι στο δωμάτιό της και γύρω της τέσσερα μικρά σε μέγεθος βάζα με λευκές τουλίπες.

H Rihanna

Cameron Diaz

Έχει τον ιδιαίτερο ψυχαναγκασμό να ανοίγει σχεδόν πάντα τις πόρτες με τους αγκώνες της.

Η Cameron Diaz

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR