counter

Νίκος Οικονομόπουλος: Μιλά στο FTHIS.GR λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του στο Fever

Νίκος Οικονομόπουλος: Μιλά στο FTHIS.GR λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του στο Fever
Νίκος Οικονομόπουλος: Μιλά στο FTHIS.GR λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του στο Fever

Νίκος Οικονομόπουλος

Από τη Νάνσυ Μητροπούλου

Ο Νίκος Οικονομόπουλος επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα και κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής 21 Νοεμβρίου στο νυχτερινό κέντρο "Fever” έχοντας στο πλευρό του την Δέσποινα Βανδή.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε στο FTHIS.GR για το γεμάτο εκπλήξεις μουσικό πρόγραμμα που ετοιμάζει, κάνει τον απολογισμό του για το 2014 και σχολιάζει την εμφάνισή του. Ο Νίκος Οικονομόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά για τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή: «Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε με τη Δέσποινα, είχε συμβεί πριν τρία χρόνια. Έχουμε ετοιμάσει ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα. Επιθυμώ ο κόσμος να έρθει, να περάσει καλά και να αφήσει για λίγο τα προβλήματά του. Το έχουμε όλοι ανάγκη». Στην πρεμιέρα του τραγουδιστή, παρόντες, όπως ο ίδιος δήλωσε θα είναι οι καλοί του φίλοι αλλά και η οικογένειά του.

Τι έχει να θυμάται από τη χρονιά που φεύγει; Ο Νίκος Οικονομόπουλος, κάνοντας τον απολογισμό του είπε: «Η φετινή χρονιά είχε όμορφες συνεργασίες και τραγούδια που αγάπησε ο κόσμος. Αυτό που κρατώ είναι πως το νεο μου CD  “Για χίλιους λόγους» ξεπέρασε τις 140.000 πωλήσεις και γι’ αυτό θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ». Όσο για την εμφάνισή του ο ίδιος δηλώνει ότι δεν αφιερώνει πια πολύ χρόνο: «Δεν αφιερώνω πολύ χρόνο πια γιατί γνωρίζω ακριβώς τι μου αρέσει. Νομίζω πιο πολύ χρόνο αφιερώνω για τα παπούτσια».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR