counter

Κώστας Αποστολάκης: "Θα ήθελα να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό"

Κώστας Αποστολάκης: "Θα ήθελα να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό"
Κώστας Αποστολάκης: "Θα ήθελα να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό"

Στην εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα βρέθηκε ο Κώστας Αποστολάκης, τη νύχτα της Μ. Τρίτης, ο οποίος και φιλοξενήθηκε στο «Καλύτερα αργά» του Action 24. 

Ο ίδιος, με αφορμή την Μεγάλη Εβδομάδα,  θέλησε να εξηγήσει γιατί προτιμά να είναι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό. «Έχεις κάνει μια δήλωση, η οποία είναι αδιανόητη για τη σόουμπιζ! Ότι «δεν θέλω να ερωτευτώ», ενώ συνήθως όλοι λένε ότι κάτι σκέφτονται» σημείωσε αρχικά η Αθηναΐς Νέγκα και ο Κώστας Αποστολάκης είπε:

«Είδες, είναι και αυτό παραποιημένο. Εγώ δεν είπα ότι δεν θέλω να ερωτευθώ. Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ. Δεν είμαι όμως ο πρώτος άνθρωπος που το έχει πει αυτό και δεν θα είμαι και ο τελευταίος, εύχομαι. Και δεν είπα ότι είμαι. Είπα ότι θα ήθελα να είμαι».

Διαβάστε επίσης: Κώστας Αποστολάκης: “Κάθε μέρα ζητάω συγγνώμη από την πρώην σύζυγό μου και από τον Θεό”

«Γιατί πιστεύεις ότι θα ήθελες να είσαι και δεν είσαι ήδη;» ρώτησε η ίδια  με τον ηθοποιό να απαντά, «γιατί δεν τηρώ το Ευαγγέλιο».

«Είναι έρωτας κανονικός (σ.σ. ο Ιησούς Χριστός). Θείος έρωτας. Όπως είσαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο, έτσι είσαι ερωτευμένος και με τον Ιησού Χριστό. Το έχω νιώσει κάποια στιγμή και μου φεύγει. Ξέρεις, η χάρις έρχεται και φεύγει γιατί δεν είμαστε σταθεροί. Λογικό είναι και κάτι πολύ ανθρώπινο» συμπλήρωσε, επίσης, ο Κώστας Αποστολάκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR