counter

Νίκος Κοκλώνης: Αποκαλύπτει τι του ζήτησε η Caitlyn Jenner κατά την παραμονή της στην Ελλάδα

Νίκος Κοκλώνης: Αποκαλύπτει τι του ζήτησε η Caitlyn Jenner κατά την παραμονή της στην Ελλάδα
Νίκος Κοκλώνης: Αποκαλύπτει τι του ζήτησε η Caitlyn Jenner κατά την παραμονή της στην Ελλάδα

Ο Νίκος Κοκλώνης, παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε μεταξύ άλλων για την Caitlyn Jenner και το παρασκήνιο του ερχομού της στην Ελλάδα.

Υπήρχε κάποια επιθυμία της που σου έκανε εντύπωση;

Ήθελε νωρίς το πρωί να πάει στην Ακρόπολη. Της είπα πως έχω πρόβες για το γύρισμα και πήγε μόνη της με τη συνοδεία της παραγωγής και της συντρόφου της. Όταν έφτασε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με πήρε τηλέφωνο σχεδόν κλαίγοντας. Ήταν εμφανώς συγκινημένη και μου είπε «Σε ευχαριστώ που μου έδωσες την αφορμή και την ευκαιρία να βρεθώ στην Αθήνα και να βρίσκομαι τώρα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, εδώ που ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες». Μην ξεχνάμε πως το 1976 πήρε το χρυσό μετάλλιο στο δέκαθλο στους Ολυμπιακούς του Μόντρεαλ.

Τι σου είπε στα παρασκήνια, πριν και μετά το τέλος του σόου;

Πριν βγούμε στο σόου μού είπε πως τώρα καταλαβαίνει γιατί οι Έλληνες είναι τόσο ευφυείς. Τι ρώτησα τι εννοεί και μου είπε πως, ακόμα και σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, παραγωγικά είμαστε τόσο δυνατοί. Μου είπε πως εντυπωσιάστηκε με το πόσα πράγματα έκανε ο βοηθός παραγωγής, εξηγώντας πως σε ένα αντίστοιχο αμερικανικό σόου θα χρειάζονταν πέντε άνθρωποι για να κάνουν όλα αυτά. Μου είπε πως είμαστε πολυπράγμονες και υπερ-αποτελεσματικοί! Πραγματικά εντυπωσιάστηκε με αυτό.

Είχε υπερβολικές απαιτήσεις όσον αφορά στην εικόνα της;

Κάθε άλλο. Ενθουσιάστηκε με τα μαλλιά που της έκανε ο Τρύφωνας (σ.σ. Σαμαράς) και το μακιγιάζ της που επιμελήθηκε ο Φρέντυ Καλομπράτσος. Μάλιστα, πλάνα από το It’s Show Time θα προβληθούν στο σόου της, Living with Kardashians. Τα ζήτησε η ίδια αμοντάριστα και της τα έχουμε ήδη στείλει. Είναι πολύ πιθανό να την ξαναδώ σύντομα, καθώς την κάλεσα το καλοκαίρι στη Μύκονο.

Να υπενθυμίσουμε πως η Caitlyn Jenner, βρέθηκε στην χώρα μας καθώς ήταν προσκεκλημένη του Νίκου Κοκλώνη, στην εκπομπή του “It’s Show Time”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR