counter

Νάντια Χαλαμανδάρη: Συντετριμμένη στην κηδεία του συζύγου της - Τη συνόδευε ο 8χρονος γιος τους (φωτογραφίες)

Νάντια Χαλαμανδάρη: Συντετριμμένη στην κηδεία του συζύγου της - Τη συνόδευε ο 8χρονος γιος τους (φωτογραφίες)
Νάντια Χαλαμανδάρη: Συντετριμμένη στην κηδεία του συζύγου της - Τη συνόδευε ο 8χρονος γιος τους (φωτογραφίες)

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει εδώ και μερικές ημέρες η Νάντια Χαλαμανδάρη, αφού έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της και πατέρας του γιου της, Φερνάντο ντε Μπορμπόν.

Αιτία του πρόωρου θανάτου του Φερνάντο ντε Μπορμπόν, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 50 ετών, ήταν η χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια, σε συνδυασμό με τη γρίπη και τον κορονοϊό. Ο ίδιος εδώ και καιρό πάλευε με αναπνευστικά προβλήματα και το τελευταίο διάστημα η υγεία του είχε αρχίσει να επιδεινώνεται. Τον Ιανουάριο, είχε υποβληθεί σε τραχειοστομία, προκειμένου να ανακουφιστεί από τα σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Η κηδεία του Φερνάντο ντε Μπορμπόν τελέστηκε στις 3 Μαρτίου στη Μαδρίτη και το "παρών" έδωσαν, μεταξύ άλλων, μέλη της Ισπανικής βασιλικής οικογένειας, αλλά και ο βασιλιάς Φελίπε

Εκεί ήταν φυσικά η σύζυγος του Φερνάντο ντε Μπορμπόν, Νάντια Χαλαμανδάρη, η οποία συντετριμμένη, κρατούσε από το χέρι της τον 8χρονο γιο τους Νικόλα.

O Φερνάντο ντε Μπορμπόν ήταν πρώτος ξάδερφος του βασιλιά Φελίπε και ανιψιός του Χουάν Κάρλος. Ο Don Fernando Humberto Gómez-Acebo de Borbón, όπως ήταν το πλήρες όνομά του, άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή 1 Μαρτίου σε νοσοκομείο της Μαδρίτης.

Διαβάστε επίσης: Nάντια Xαλαμανδάρη – πρίγκιπας Φερνάντo: Το φωτογραφικό album από τη βάπτιση του γιού τους

Στην προσωπική του ζωή ο Φερνάντο ντε Μπορμπόν παντρεύτηκε τη Mónica Martin Luque στις 26 Νοεμβρίου 2006 στο Real Monasterio de la Encarnacion παρουσία ολόκληρης της ισπανικής βασιλικής οικογένειας, καθώς ήταν ανιψιός του βασιλιά Χουάν Κάρλος Α’. Το ζευγάρι χώρισε δύο χρόνια αργότερα και πήρε διαζύγιο το 2013. Οι δυο τους παρέμειναν καλοί φίλοι. 

Ο Φερνάντο παντρεύτηκε για δεύτερη φορά στις 31 Μαΐου 2016 με πολιτικό γάμο που έγινε στο δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου, την Ελληνίδα δημοσιογράφο, Νάντια Χαλαμανδάρη.

Πέντε ημέρες μετά τον γάμο, η Νάντια Χαλαμανδάρη γέννησε τον γιο τους, Νικόλα, σε κλινική της Αθήνας. Όταν υπήρξαν φήμες περί χωρισμού, το 2017, ο Φερνάντο ντε Μπορμπόν τις διέψευσε. 

Πηγή φωτογραφιών: zumapress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR