counter

Μπέττυ Μαγγίρα: Απαντά στον Δημήτρη Παπανώτα και στην Κατερίνα Καινούργιου - "Μόνοι τους το ζουν"

Μπέττυ Μαγγίρα: Απαντά στον Δημήτρη Παπανώτα και στην Κατερίνα Καινούργιου - "Μόνοι τους το ζουν"
Μπέττυ Μαγγίρα: Απαντά στον Δημήτρη Παπανώτα και στην Κατερίνα Καινούργιου - "Μόνοι τους το ζουν"

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στον Κώστα Τσουρό.

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «I Love Σουκού» απάντησε στα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα, αλλά και για την κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης! Μπέττυ Μαγγίρα: "Θαύμα που έφτασα στο στούντιο με τόσα που ακούστηκαν στις εκπομπές αυτή τη βδομάδα"

 «Ήμουν παρουσιάστρια! Εξαπανέκαθεν που λένε! Ε, beef τώρα, σιγά. Μόνος του το έχει ο Παπανώτας το beef, μόνος του το ζει. Άμα δεν μπορεί να δεχθεί την χιουμοριστική απάντηση ως απάντηση είναι δικό του πρόβλημα, δεν είναι δικό μου. Δεν με απασχολεί καθόλου. Να, σήμερα του πρότεινα και δουλειά. Είπαμε εμείς στην εκπομπή μας ότι μπορεί να κάνει το Open μια εκπομπή με παρουσιαστές και είπα “να, λοιπόν, μια ωραία θέση για τον κ. Παπανώτα στην κριτική επιτροπή”. Eίμαι καλός άνθρωπος κατά βάθος», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα.

Όσον αφορά την κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου, η Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε: «Άντε καλέ, περσινά ξινά σταφύλια. Από που και ως που τώρα; Πάει, πέρασε αυτό. Μόνη της το ζει και η Κατερίνα. Νομίζω ότι εμείς στην τηλεόραση, επειδή καμιά φορά μπορεί να μην έχουμε θέματα, παίρνουμε από άλλες εκπομπές που μπορεί να πουν κάτι για εμάς και το κάνουμε θέμα. Όχι, όχι, δεν έχω τίποτα με την Κατερίνα αλήθεια. Έχουμε δουλέψει και μια χρονιά στον Alpha μαζί με την Αλέκα Καμηλά και τον Γιώργο Λιανό. Ποιος λέει ότι έχω πρόβλημα μαζί της; Πως το έβγαλε αυτό το συμπέρασμα; Όπως την παίζουμε εμείς, έτσι μας παίζει κι αυτή, αν το πάμε έτσι. Το αντιμετωπίζω με πάρα πολύ χιούμορ, μου αρέσει πάρα πολύ να απαντάω χιουμοριστικά. Θεωρώ ότι δεν είναι θέματα που θα έπρεπε να τα παίρνουμε στα σοβαρά».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR