counter

Μιχάλης Μουρούτσος: Το ατύχημα που τον οδήγησε στο χειρουργείο - "Τώρα είμαι με λάμα και βίδες"

Μιχάλης Μουρούτσος: Το ατύχημα που τον οδήγησε στο χειρουργείο - "Τώρα είμαι με λάμα και βίδες"
Μιχάλης Μουρούτσος: Το ατύχημα που τον οδήγησε στο χειρουργείο - "Τώρα είμαι με λάμα και βίδες"

Μια κάποιες αναρτήσεις που έκανε τις προηγούμενες ημέρες ο Μιχάλης Μουρούτσος στο Instagram έκανε γνωστό πως βρίσκεται στο νοσοκομείο χωρίς να αποκαλύπτει τι ακριβώς τον οδήγησε εκεί.

Το μεσημέρι της Τρίτης ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τάε Κβον Ντο έκανε μια ανάρτηση και αποκάλυψε πως είχε ένα ατύχημα σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα 8χ8 με αποτέλεσμα να πάθει κάταγμα της κάτω γνάθου και να χρειαστεί να χειρουργηθεί.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος στην ανάρτησή του ευχαρίστησε τον γιατρό, αλλά και όλους όσοι ήταν στο πλευρό του αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Διαβάστε επίσης! Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Μουρούτσος

«Την περασμένη Πέμπτη είχα ένα ατύχημα σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα 8χ8. Σε μια κακή ,σπάνια στιγμή έσπασα το σαγόνι μου καθώς συγκρούστηκα με έναν φίλο μου( συμπαίχτη ).Διακομίστηκα στο 401 και διαγνώστηκα με κάταγμα της κάτω γνάθου. Από την πρώτη στιγμή το προσωπικό , οι νοσοκόμοι ,οι νοσηλευτές , οι γιατροί και οι η διοίκηση του νοσοκομείου στάθηκαν δίπλα μου και τους ευχαριστώ πολύ. Ιδιαίτερα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γνάθο χειρουργό Γιώργο Μητσόπουλο που μου έκανε την επέμβαση με απόλυτη επιτυχία.

Γιώργο πέρα από καλός γιατρός είσαι και υπέροχος άνθρωπος. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, την σύντροφο μου που δεν έλειψε στιγμή από δίπλα μου, τους συγγενείς μου , τους φίλους μου, συναδέλφους , δασκάλους προπονητές, τους γνωστούς μου και τους αγνώστους που ήταν δίπλα μου. Τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης ήταν συγκινητικά .

ΥΓ 1 Σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις πάντα υπάρχει και η θετική πλευρά . Εγώ επιλέγω να βλέπω μόνο αυτή.

ΥΓ 2 Γνωρίζω ότι κάνω "τρέλες" για την ηλικία μου. Περιμένω να περάσει ο καιρός για να τις ξανά αρχίσω.

ΥΓ 3 κάποιος μου είπε ότι για να μπορέσεις να διοικήσεις την ομοσπονδία του αθλήματος σου, πρέπει να είσαι σιδεροκέφαλος. Τώρα είμαι με λάμα και βίδες….», έγραψε ο Μιχάλης Μουρούτσος στο Instagram. 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR