counter

Μαρία Χάνου: "Ήταν τρελό να έχω για μαμά την Ζουμπουλία"

Μαρία Χάνου: "Ήταν τρελό να έχω για μαμά την Ζουμπουλία"
Μαρία Χάνου: "Ήταν τρελό να έχω για μαμά την Ζουμπουλία"

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» παραχώρησε η Μαρία Χάνου και μεταξύ άλλων μίλησε για τους διάσημους γονείς της αποκαλύπτοντας πότε ήταν η πρώτη φορά που πήγε στο θέατρο, ποιος ήταν ο πρώτος της ρόλος στην τηλεόραση αλλά και πως ήταν να έχει μαμά την γνωστή σε όλους «Ζουμπουλία».

Η σπάνια εξομολόγηση από τη Μαρία Χάνου για την μητέρα της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

«Η πρώτη φορά που πήγα στο θέατρο ήταν ως παιδί, η μαμά μου είχε παράσταση κι εγώ κρυφοκοιτούσα από τα παρασκήνια, πείραζα τα σκηνικά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Χάνου.

«Πρώτη φορά που έκανα τηλεόραση ήταν οι Μάγισσες της Σμύρνης. Τελείωνα το δημοτικό, είχα την αίσθηση ότι μόλις έμπαινα, έμπαινα σε έναν άλλον κόσμο. Είχα συγκλονιστεί. Πρώτη φορά στη Μουρμούρα, που πήγα στο γύρισμα μου συνέβη κάτι πολύ τραγικό. Είναι αυτό που έχεις τόσο μεγάλη αγωνία, δεν μπορείς να κοιμηθείς, τα σκέφτεσαι όλα το προηγούμενο βράδυ και δεν ξυπνάς ποτέ να πας. Άργησα να πάω. Ξύπνησα καθυστερημένη, έφυγα σαν την τρελή και έφτασα πάρα πολύ ντροπιασμένη. Η ιστορία του ζευγαριού δεν τελειώνει, αν θέλει κανείς να το σκεφτεί πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν. Πιστεύω ότι ολοκληρώσαμε σε μια πολύ σωστή στιγμή», αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συνέντευξής η Μαρία Χάνου.

Δείτε επίσης - Μην αρχίζεις την Μουρμούρα: Η Μαρία Χάνου αποχαιρετά με μία ανάρτηση τη σειρά και τον ρόλο της μετά από 6 χρόνια

«Πρώτη φορά που διάβασα ανυπόστατο δημοσίευμα ήταν ότι έχω ερωτική σχέση με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Για το ότι η μαμά της ήταν η «Ζουμπουλία» από το «Παρά πέντε», η Μαρία Χάνου εξομολογήθηκε: «Ήταν τρελό. Στο σχολείο αν ερχόταν για τον έλεγχο και αυτά, γινόταν… φαινόταν! Ήταν μια πολύ ωραία περίοδος και ήταν εντυπωσιακό».

Τέλος, η νεαρή ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Η πρώτη φορά που έκλαψα πολύ ήταν στο διαζύγιο των γονιών μου, ήμουν 8 χρονών. Όχι ευχάριστη εμπειρία, αλλά αναγκαία», εξομολογήθηκε.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη της Μαρίας Χάνου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR