counter

Μαρία Μπεκατώρου: Το μήνυμα που κόντεψε να την …τρελάνει!

Μαρία Μπεκατώρου: Το μήνυμα που κόντεψε να την …τρελάνει!
Μαρία Μπεκατώρου: Το μήνυμα που κόντεψε να την …τρελάνει!

Στο περιοδικό People και τον Γιώργο Πράτανο έδωσε συνέντευξη η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία αποκάλυψε ποιο ήταν το μήνυμα που της έστειλε ο Γιάννης Λάτσιος και κόντεψε να την... τρελάνει.

Τα νούμερα τηλεθέασης σε αγχώνουν;

Όσο ήμουν στο Τηλεάστυ, ποτέ. Δεν είχαμε και νούμερα να δούμε. Ούτε στο Junior Master Chef, εκεί έπαιρνα απλώς τηλέφωνο και ρωτούσα. Όταν πήγα στον ANT1, θυμάμαι πως πήρα τα πρώτα νούμερα. Είναι η επόμενη ημέρα μετά το YFSF και μου στέλνει ο Γιάννης Λάτσιος μήνυμα που έγραφε: «Μαρία, αυτά είναι νούμερα». Κόντεψα να τρελαθώ. Δεν τα είχα δει ποτέ γραμμένα. Μέχρι να αναλάβω κεντρικό ρόλο σε εκπομπή, δεν τα παρακολουθούσα και πολύ. Πλέον το κάνω. Καταλαβαίνω πως τα νούμερα είναι μια τάση. Θεωρώ πως φέτος έχουν ενδιαφέρον, γιατί δεν είναι η κλασική συνταγή που φαίνεται να κερδίζει. Αυτό που παρατηρώ, αν και είναι πολύ αρχή ακόμη, είναι ότι ο κόσμος θέλει να γελάει. Για αυτό και βλέπει ωραίες σειρές που τον κάνουν να ξεφεύγει. Είναι στρεσαρισμένος και θέλει διαφυγή. Νομίζω πως η παλιά «συνταγή», το κλάμα, ο πόνος και η θλίψη δεν πουλάνε πλέον. Αυτή τη «συνταγή» δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να την υπηρετήσω.

Υπάρχει περίπτωση να σου χαλάσει η μέρα κοιτάζοντας τα νούμερα;

Ναι, μου έχει χαλάσει η ημέρα, ευτυχώς για λίγο, δεν κρατάει πολύ. Το να πηγαίνει καλά μια εκπομπή είναι μια επιβράβευση. Όταν κάνεις μια εκπομπή και είσαι ευχαριστημένος με το τηλεοπτικό αποτέλεσμα, αισθάνεσαι δηλαδή πως έγινε με αξιοπρέπεια, χωρίς να προσβάλλεις το τηλεοπτικό κοινό, νιώθεις καλά μέσα σου. Αν, όμως, νιώσω πως δεν μου αρέσει η εκπομπή που κάνω και δεν πάει και καλά, είμαι να σκάσω. Αν, βέβαια, η εκπομπή που κάνω με αντιπροσωπεύει, υπάρχει ωραίο κλίμα, με καλούς φίλους και ωραίους συνεργάτες, θα με πειράξει λιγότερο αν τα νούμερα δεν είναι πολύ καλά. Επίσης, μπαίνει και το προσωπικό κομμάτι. Με τον ΑΝΤ1 έχω άριστη σχέση και νιώθω χαρούμενη που είμαι εκεί. Πρέπει να πάμε καλά και για αυτούς τους ανθρώπους που με πιστεύουν.

Είσαι ανταγωνιστική;

Όλοι μου λένε πως δεν είμαι. Έτσι νομίζω κι εγώ. Αλλά και να είμαι, δεν το νιώθω. Δεν έχω ζηλέψει ποτέ συνάδελφό μου. Έχω ζηλέψει, όμως, παραγωγές. Δεν με νοιάζει αν θα μιλήσω περισσότερο ή λιγότερο στην εκπομπή. Για αυτόν το λόγο θεωρώ πως έχω χτίσει καλές σχέσεις στην τηλεόραση. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Βέβαια, δεν είναι όλα ρόδινα. Αλλά ούτε και όλες οι συνεργασίες είναι ίδιες. Είναι σαν το σχολείο. Ο ένας διπλανός τη μια χρονιά ήταν καλός, ο άλλος την επόμενη δεν σου βγήκε.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR