counter

Μαρία Ηλιάκη - Νεκτάριος Γαλίτης: Η γνωριμία, ο έρωτας, τα σενάρια γάμου και ο χωρισμός

Μαρία Ηλιάκη - Νεκτάριος Γαλίτης: Η γνωριμία, ο έρωτας, τα σενάρια γάμου και ο χωρισμός
Μαρία Ηλιάκη - Νεκτάριος Γαλίτης: Η γνωριμία, ο έρωτας, τα σενάρια γάμου και ο χωρισμός

Ήταν καλοκαίρι του 2015, όταν η Μαρία Ηλιάκη και ο Νεκτάριος Γαλίτης γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Λίγες εβδομάδες πριν τη… μετακόμιση της παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη και στην ψυχαγωγική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, εμφανίστηκε ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά.

Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη και του Νεκτάριου Γαλίτη μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους

Οι πρώτες φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας εκείνο τον Νοέμβριο και όπως ήταν αναμενόμενο συζητήθηκαν στον αέρα του Πρωινού. Η αμηχανία της παρουσιάστριας ήταν έκδηλη ωστόσο η Μαρία δήλωνε στο περιοδικό: “Είμαι ευτυχισμένη αλλά δεν παντρεύομαι”.

Ο Νεκτάριος Γαλίτης και η Μαρία Ηλιάκη σε δημόσια έξοδο

Όσο περνούσε ο καιρός, το ζευγάρι άρχισε να μην κρύβεται. Οι πρώτες κοινές έξοδοι ξεκίνησαν και οι παπαράτσι τους απαθανάτιζαν τόσο σε θέατρα και μπουζούκια, όσο και κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Κάθε εβδομάδα δημοσιεύματα τους ήθελαν να παντρεύονται…

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νεκτάριος Γαλίτης στα μπουζούκια

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νεκτάριος Γαλίτης ποζάρουν στον φακό

Το φιλί της Μαρίας Ηλιάκη στον Νεκτάριο Γαλίτη στα γενέθλιά του

Το περασμένο καλοκαίρι, δημοσίευμα  της Espresso ήθελε την παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία να βάζουν τέλος στη σχέση τους, όσο βρίσκονταν σε διακοπές. Η επανασύνδεση όμως δεν άργησε να έρθει. Η Μαρία και ο Νεκτάριος ήταν και πάλι μαζί λίγο καιρό μετά… «Ε τώρα αφού μαζί είμαστε. Εγώ δεν είπα ότι χώρισα. Εγώ είπα ότι για κάποιες μέρες είπαμε να κάνουμε χώρια διακοπές και ξαφνικά διαβάζω παντού ότι μου έχει στείλει τα πράγματα μου σε μαύρες σακούλες... Εγώ τον εαυτό μου τον φοβάμαι πάρα πολύ μέσα στη λέξη γάμος. Δηλαδή νομίζω ότι αν παντρευτώ θα ρουτινιάσω τόσο πολύ. Γενικώς όπου με αφήσεις βολεύομαι. Κι επειδή έχω δει τον εαυτό μου να ρουτινιάζει στη ζωή γενικότερα, δεν θέλω να το ξαναζήσω. Οπότε το γάμο τον έχω στο μυαλό μου σαν μια πάρα πολύ ωραία κοινωνική εκδήλωση, αλλά για άλλους, όχι για μένα πια» είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

Ο Νεκτάριος Γαλίτης και η Μαρία Ηλιάκη ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό

Εκείνο το διάστημα μάλιστα ο επιχειρηματίας είχε ποστάρει και την παρακάτω selfie:

Η selfie του Νεκτάριου Γαλίτη και της Μαρίας Ηλιάκη μετά την επανασύνδεση

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στις αρχές Δεκεμβρίου στο νυχτερινό μαγαζί Anodos.

Η τελευταία εμφάνιση της Μαρίας Ηλιάκη και του Νεκτάριου Γαλίτη στο Anodos

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Μαρία Ηλιάκη ανακοίνωσε στην Ελένη Μενεγάκη τον χωρισμό της. «Επειδή δεν θέλω να γραφτεί περίεργα, με ανακρίβειες, ψέματα και μερικές φορές με κακοήθειες, σήμερα που αισθάνομαι άνετα μαζί σου το λέω. Με αυτόν τον άνθρωπο ήμουν ενάμιση χρόνο, πέρασα πάρα πολύ ωραία, τον σέβομαι, με σέβεται, χωρίσαμε πολιτισμένα, οπότε κλείνει το θέμα εδώ και συνεχίζουμε και οι δύο τη ζωή μας. Είναι μια απόφαση ώριμη, συνειδητοποιημένη. Το κλείσαμε το θέμα» δήλωσε μεταξύ άλλων.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR