counter

Σάλος με δημοσιεύματα για την υγεία του Καρόλου - Οι ετοιμασίες για την κηδεία & ο "μυστηριώδης" καρκίνος

Σάλος με δημοσιεύματα για την υγεία του Καρόλου - Οι ετοιμασίες για την κηδεία & ο "μυστηριώδης" καρκίνος
Σάλος με δημοσιεύματα για την υγεία του Καρόλου - Οι ετοιμασίες για την κηδεία & ο "μυστηριώδης" καρκίνος

Πανικός επικρατεί στα διεθνή Μέσα, καθώς αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η υγεία του Καρόλου επιδεινώνεται και μάλιστα, υπάρχουν ετοιμασίες ακόμα και για βασιλική κηδεία! Πιο συγκεκριμένα, πηγές αναφέρουν στο αμερικανικό Daily Beast ότι η κατάσταση της υγείας του 75χρονου μονάρχη δεν είναι «καλή».

«Φυσικά είναι αποφασισμένος να τον νικήσει (καρκίνο) και όλοι έχουν πέσει πάνω του. Όλοι παραμένουν αισιόδοξοι, αλλά είναι πραγματικά πολύ άρρωστος. Περισσότερο από ό,τι αφήνουν να φανεί», δήλωσε στο Daily Beast πηγή που περιγράφεται ως παλιός φίλος της βασιλικής οικογένειας.

Υπενθυμίζεται ότι ο βασιλιάς Κάρολος δεν αποκάλυψε ποτέ από ποιον καρκίνο πάσχει, αλλά παραδέχτηκε ότι δεν ήταν καρκίνος του προστάτη. Επιπλέον, όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο, οι βοηθοί του βασιλιά Καρόλου εξετάζουν τακτικά αντίγραφα ενός εγγράφου αρκετών εκατοντάδων σελίδων που περιγράφει τα σχέδια της βασιλικής κηδείας του, το οποίο ονομάστηκε «Επιχείρηση Γέφυρα Μενάι».

Διαβάστε επίσης: Κέιτ Μίντλετον: Η σπάνια τιμητική διάκριση από τον βασιλιά Κάρολο - Ο τίτλος που πήρε μετά από 107 χρόνια

«Τα σχέδια έχουν ‘ξεσκονιστεί’ και ενημερώνονται ενεργά. Είναι κάτι αναμενόμενο δεδομένου ότι ο βασιλιάς έχει διαγνωστεί με καρκίνο» δήλωσε στο Daily Beast η πηγή.

Τα έγγραφα δημιουργήθηκαν την επομένη ημέρα από την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου 2022. Βρετανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν στη Daily Beast ότι η «επιχείρηση Γέφυρα Μενάι ενημερώνεται τακτικά, αλλά τόνισαν ότι πρόκειται για μία τυπική διαδικασία και ότι θα ήταν παράλογο να εξάγει κανείς οποιαδήποτε συμπεράσματα από αυτό το γεγονός».

Όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν επικαιροποιημένα σχέδια για την κηδεία τους που κατηγοριοποιούνται με κωδικούς που βασίζονται σε γέφυρες. Για παράδειγμα το σχέδιο για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ ονομάστηκε Επιχείρηση «London Bridge».


«Φυσικά εξετάζουν κάθε πτυχή της επιχείρησης Γέφυρα Μενάι. Η κηδεία της βασίλισσας πήγε πήγε πολύ καλά και έθεσε ψηλά τον πήχη. Δεν είναι κάτι συναισθηματικό. Είναι μια δουλειά, που λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψη», δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος που ασχολείται με τον προγραμματισμό των βασιλικών κηδειών.

Photo Credits: ZUMA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR