counter

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Δείτε την μητέρα της αλλά και την αδερφή της! Πόσο μοιάζουν;

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Δείτε την μητέρα της αλλά και την αδερφή της! Πόσο μοιάζουν;
Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Δείτε την μητέρα της αλλά και την αδερφή της! Πόσο μοιάζουν;

Μια δήλωση που συζητήθηκε, έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η οποία και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Είμαι σε μια διάθεση που τρελαίνομαι για τη ζωή, που έχω πάρα πολλή όρεξη, έχω απίστευτη ενέργεια και θεωρώ ότι μπορώ να κάνω τα πάντα γιατί νιώθω σούπερ ηρωίδα.

Όλο αυτό πηγάζει από μια αρκετά μεγάλη δυσκολία που είχα τον τελευταίο καιρό, από την οποία βγαίνω νικήτρια. Δεν θα το σχολιάσω περαιτέρω». Μπορεί κανείς να μην γνωρίζει μέχρι στιγμής τι έχει συμβεί, ωστόσο το βέβαιο είναι πως δίπλα της στάθηκαν τόσο η μητέρα, όσο και η αδερφή της. Η Σαπφώ και η Έβελυν Χαραλαμπίδου, είναι ιδιαίτερα δεμένες με την Μάγκυ και εμείς ανατρέξαμε σε παλαιότερες κοινές τους φωτογραφίες.

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Οι φωτογραφίες με την μητέρα της αλλά και την αδερφή της

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR είχε εντοπίσει τις 3 γυναίκες μαζί σε διάφορα κοσμικά events, με το απαράμιλλο στιλ τους να είναι το κοινό τους χαρακτηριστικό, όπως και διάφορες άλλες ομοιότητες στο πρόσωπο. Τόσο η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, όσο και η μητέρα και η αδερφή της, προσέχουν την διατροφή και την εμφάνισή τους και αποδεικνύουν ότι η κομψότητα, κυλάει στο DNA τους.

Δες τις σχετικές φωτογραφίες: 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR