counter

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Απαντά για τα σενάρια μεταγραφής της Φαίης Σκορδά

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Απαντά για τα σενάρια μεταγραφής της Φαίης Σκορδά
Λάμπρος Κωνσταντάρας: Απαντά για τα σενάρια μεταγραφής της Φαίης Σκορδά

Τη δική του απάντηση στις φήμες που θέλουν τη  Φαίη Σκορδά να φεύγει από τον ΣΚΑΙ έδωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον Σαράντη Μαριεττή.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε πως θα ήθελε να συνεχιστεί η συνεργασία του με τη παρουσιάστρια, ενώ για τα σενάρια μεγραφής της σχολίασε  ότι δε δίνει καμία βάση μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις από τα κατάλληλα άτομα.

«Για μένα δεν τελειώνει ακόμα η τηλεοπτική χρονιά. Είναι Μάρτιος. Έχει πολύ ακόμα, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κάνω αποτίμηση… Δε ρωτάω τη Φαίη τι θα κάνει του χρόνου. Μόνο εκείνη ξέρει αν μέσα της έχει αποφασίσει τι θα κάνει και αν θα μείνει. Υποθετικά θα ήθελα να συνεχίσω μαζί της. Δε δίνω καμία βάση σε αυτά που ακούγονται. Αν κάθε χρόνο ακούγαμε τι λέει ο καθένας, θα τρελαινόμασταν.

Διαβάστε επίσης: Φαίη Σκορδά: Ξέσπασαν σε γέλια στο πλατό του "Fay's Time" - "Che puzza;"

 

Δε δίνω καμία βάση, ειλικρινά, εκτός από όταν το κατάλληλο άτομο μας πάρει το κατάλληλο τηλέφωνο, την κατάλληλη χρονική στιγμή να μας πει το κατάλληλο πράγμα. Μέχρι τότε όλα αυτά είναι αερολογίες…» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR