counter

Κώστας Κόκλας: Η έκπληξη της πρώην συζύγου του στον αέρα του "Ενώπιος Ενωπίω"

Κώστας Κόκλας: Η έκπληξη της πρώην συζύγου του στον αέρα του "Ενώπιος Ενωπίω"
Κώστας Κόκλας: Η έκπληξη της πρώην συζύγου του στον αέρα του "Ενώπιος Ενωπίω"

Μια έκπληξη περίμενε τον Κώστα Κόκλα το βράδυ της Πέμπτης 7/12, όταν και βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» αφού κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του ηθοποιού, η πρώην σύζυγός του Κατερίνα Σούλη, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο, μίλησε για εκείνον και το διαζύγιό τους. Παράλληλα, η ίδια τόνισε πως παρότι χωρισμένοι εξακολουθούν να αγαπούν βαθιά ο ένας τον άλλον.

«Τον Κώστα τον ξέρω μια ολόκληρη ζωή, από όταν ήμουν παιδί κι εκείνος νεαρός που έκανε τα πρώτα του επιτυχημένα βήματα. Όταν τον συναντούσα του έλεγα, “ηθοποιός σημαίνει φως” κι εκείνος μου έλεγε, “άντε βρε μικρό”. Δεν ήταν ένας άνθρωπος που γνώρισα και μετά από λίγο γίναμε ζευγάρι, τον έχω δει σε πολλές φάσεις της ζωής του.

Τον έχω δει παντρεμένο χωρίς να είμαι εγώ η γυναίκα του, και τον έχω ζήσει έτσι. Μετά, δέκα χρόνια γάμου και δέκα χρόνια που δεν είμαστε μαζί, αλλά είμαστε πάρα πολύ κοντά. Έχουμε έναν γιο που είναι 15 χρονών. Κάθε φορά ο γιος μας γυρίζει από τον πατέρα του με χαμόγελο. Δεν έχει υπάρξει ούτε μια φορά που να μην έχει γυρίσει με χαμόγελο.

Διαβάστε επίσης: Κώστας Κόκλας: "Το ισχαιμικό επεισόδιο ήταν ένα καμπανάκι, ήμουν τυχερός γιατί…"

Του μαγειρεύει, πολύ ωραία, αφού καμιά φορά γυρίζει και μου λέει να του κάνω αυτό που του έφτιαξε ο μπαμπάς του. Και στον γάμο μας ζήσαμε πάρα πολύ όμορφα, αλλά και τον χωρισμό τον έχουμε κάνει με μεγάλη επιτυχία, για να είμαι εδώ και να τα λέω σε εσάς. Είναι από τις σχέσεις που δεν τελειώνουν, και δεν θέλω να τελειώσει. Τον Κώστα τον αγαπώ, είναι στην καρδιά μου, και εκείνος ξέρω ότι νιώθει τα ίδια για μένα.

Δεν τον αγαπώ γιατί είναι ο μπαμπάς του παιδιού μου, αλλά γιατί τον ξέρω μια ζωή και είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Κάποιες φορές είναι στο περίπου, σου λέει ότι θα είναι εκεί σε μισή ώρα, ποτέ, έβγαινε σε συνέντευξη και έλεγε ότι είμαστε μαζί δέκα χρόνια ενώ ήμασταν επτά. 

Καθόλου τελειομανής. Έχει μια ιδέα και την ακυρώνει, διαφωνεί με τον εαυτό του, είναι ειλικρινής, ατόφιος, γνήσιος άνθρωπος χωρίς δεύτερες σκέψεις. Του αρέσει πάρα πολύ η θάλασσα, τόσο που νομίζω ότι αν μπορούσε να ζει μέσα σε ένα σκάφος, θα το έκανε. Μέσα από τον Κώστα γνώρισα το θέατρο, έμαθα τι σημαίνει να είσαι ηθοποιός. Είναι ταγμένος από αυτό, το αγαπάει.

Έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι του, ενώ ήξερα ότι ήθελε μαζί μας… Δεν ήταν καθόλου επίπονο διαζύγιο, νομίζω ότι ήταν από τα πιο ξενέρωτα διαζύγια evere. Tότε με στεναχώρησε, απογοητεύτηκα που δεν τα καταφέραμε. Αναλογίζεσαι τι μπορεί να έχεις κάνει λάθος» είπε η πρώην σύζυγος του Κώστα Κόκλα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR