counter

Κατερίνα Στεφανίδη: Η ανάρτηση μετά τον τραυματισμό της! "Θα περιμένουμε την μαγνητική ελπίζοντας ότι…"

Κατερίνα Στεφανίδη: Η ανάρτηση μετά τον τραυματισμό της! "Θα περιμένουμε την μαγνητική ελπίζοντας ότι…"
Κατερίνα Στεφανίδη: Η ανάρτηση μετά τον τραυματισμό της! "Θα περιμένουμε την μαγνητική ελπίζοντας ότι…"

Εκτός τελικού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου έμεινε η Κατερίνα Στεφανίδη, καθώς στο πρώτο δοκιμαστικό άλμα, τραυματίστηκε στον αστράγαλό της και αποχώρησε με καροτσάκι από το ταρτάν.

Στη συνέχεια, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επέστρεψε και προσπάθησε να κάνει άλμα στα 4,50 μ.. Ωστόσο και στις τρεις απόπειρες που επιχείρησε δεν τα κατάφερε κι έτσι έμεινε εκτός τελικού.

Ρίξτε μια ματιά! Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Εκτός τελικού η Στεφανίδη μετά τον τραυματισμό της! "Ζαλίστηκα και λιποθύμησα"

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη μετά τον τραυματισμό της

Η Κατερίνα Στεφανίδη μετά τον αποκλεισμό της έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπως ανέφερε το πιο πιθανό είναι να έχει πάθει διάστρεμμα στο πόδι της, κάτι που θα διαπιστώσει όταν κάνει εξετάσεις.

«Όχι το καλύτερο timing. Χθες στο πρώτο μου δοκιμαστικό άλμα έπεσα περίεργα στο στρώμα και (μάλλον) έπαθα διάστρεμμα. Εξαιτίας του πόνου και του άγχους έπεσε η πίεση μου, λιποθύμησα και με πήραν με φορείο στο medical center. Αφού δέσαμε το πόδι μου επέστρεψα στο στάδιο 5 λεπτά πριν τελειώσουν τα δοκιμαστικά και παρόλο που ήμουν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι για μια ώρα κατάφερα να κάνω 2 καλά άλματα. Για αυτό πήρα την απόφαση να αγωνιστώ. Δεν υπήρχε περίπτωση να τα παρατήσω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Δυστυχώς όσο περνούσε η ώρα ο πόνος γινόταν χειρότερος και όταν πλέον ήταν ώρα να αγωνιστώ δεν μπορούσα να βάλω βάρος στο πόδι μου. Θα περιμένουμε την επιστροφή μας στην Αθήνα για την μαγνητική ελπίζοντας ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην ατυχία αυτή ήμουν λίγο τυχερή και απέφυγα κάτι χειρότερο. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στεφανίδη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη.

 

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR